BIST 9.807
DOLAR 32,51
EURO 34,86
ALTIN 2.432,29
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Paralel yapıdan hesap sorulacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal paralel yapıyla mücadelenin süreceğini vurgulayarak Fethullah Gülen devleti kurulmak istendiği söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan'ın Kahramanmaraş mitingi öncesinde Sky360'a konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal gündemi değerlendirdi. Gözaltındaki polislerle ilgili de konuşan Ünal, gözaltı sürecinin manipüle edilmek istendiğini söyledi. 

FETHULLAH GÜLEN DEVLETİ KURULMAK İSTENDİ

Başbakanımız Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde, devletin başı olarak devlet mekanizmasının uyum içerisinde çalışmasını sağlıcaktır. 17 Aralık ve 25 Aralık sürecinde Türkiye, devlete karşı ele geçirme operasyonu süreci yaşadı. Türkiye Cumhuriyeti devletini birileri Fethullah Gülen'den aldığı emir ve talimatlar doğrultusunda, Fethullah Gülen devleti yapmak istiyorlardı. Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi ve çatı altında biraraya gelen ve birbirine benzemeyen sosyalist işçi partisinden devrimci halk partisine kadar bir çok kesime şunları sormak istiyorum; "acaba bunlar devletin ele geçirildiği Fethullah Gülen devletinde yaşayabilecekler miydi, kendi varlıklarını sürdürebilecekler miydi?"

Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde cumhurbaşkanımız devletin birliği beraberliği ve bekası için her türlü yapı ile mücadele edecektir.Devletin başı olarak bunu yapacaktır. Herhangi bir şekilde devletin ele geçirilmesine göz yumulamaz.

 DEVLETİ ELE GEÇİRME OPERASYONU TUZLA BUZ OLDU

Yaşanan darbe değil yaşanan 40 yıldır süren hazırlığın sonucu olarak devlete ele geçirme operasyonu AK Parti iradesine, Recep Tayyip Erdoğan iradesine çarptı, tuzla buz oldu. Bundan sonrada devleti ele geçirmek isteyenler bunun hesabını hukuk önünde verecekler. Yapılan dinlemeler ,ele geçirme çalışmalaları son derece açık hepsinin hesabını verecekler bununda takibini devlet yapacaktır.

KAMUOYUNDA MAHKUM OLDULAR

Gözaltına alınanların selfie çekmeleri, eziyet yapılıyor derken zengin sofralarda verilen pozlar, gözaltı sürecini manüpüle etmek için sona ermesi için yapılan çalışmalar... Türkiye hukuk devleti. Geçmişte birileri hukuku kullanarak birilerine devletin kurumlarına operasyon çektiler ama bugün kendilerine yapılanları operasyon olarak değerlendiremezler. Kamuoyuna baktığımızda bunlar mahkum olmuş durumlar.

HESABI SORULACAK

30 mart seçimlerinde halk, devletin içinde yapılanmak isteyen paralel yapıyı temizleyin mesajı verdiler. Yapılan ele geçirme operasyonu emniyetle sınırlı değil, yargıdan, iş dünyasından, il imamlarına kadar hukuk zemininde hesap sorulacak. Adil şekilde Türkiye Cumhuriyeti devleti bunun hesabını soracak.