BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,08
ALTIN 2.324,58
HABER /  GÜNCEL

Para için polisle fuhuş pazarlığı

Adana'da yabancı uyruklu iki kadın paraları bitince polisin fuhuş pazarlığı operasyonu ile yakalandılar.

Abone ol

Adana'da polisin düzenlediği operasyonda, fuhuşa aracılık ettiği belirlenen Arif Hatar ile Hatice Dağ ve para karşılığı fuhuş yapan Gürcistan uyruklu Tamika Sarsama ile Manana Guledam’ı gözaltına alındı.

Gürcistan’dan tatil için Adana’ya gelip, paraları bitince de fuhuş yapmaya başladıklarını söyleyen Sarsama ile Guledam ifadelerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Hatar ile Dağ ise adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Hatice Dağ ile Arif Hatar’ın yabancı uyruklu kadınları erkeklere pazarladığı bilgisini aldı.

POLİSLE FUHUŞ PAZARLIĞI YAPTILAR

Kendisini işadamı olarak tanıtan görevli polis memuru, telefonla ulaştığı Arif Hatar’dan ilişki için kadın isteyip pazarlık yaptı.

Otel adresi veren Hatar, Gürcistanlı Tamika Sarsama ile Manana Guledam’ı getirdi. Geceliği 200 liraya anlaşan Hatar, parayı alıp ayrılırken, polis olduğunu söyleyen görevliler tarafından gözaltına alındı.

Gözaltında ifadeleri alınan Sarsama ile Guledam, tatil için Türkiye’ye geldiklerini ve paraları bitince bir kafeteryada tanıştıkları Hatice Dağ’ın kendilerine fuhuş yapmayı teklif ettiklerini iddia etti.

Sarsama ile Guledam’ın ifadeleri üzerine Hatice Dağ da yakalandı. Hatice Dağ, Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunda fuhuşa aracılık suçlamasını kabul etmedi. Hatar ile Dağ, fuhuşa aracılık yapmak suçlaması ile adliyeye sevk edildi. Sarsama ile Guledam ise ifadelerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edilmeleri için Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.