BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Pamukoğlu'ndan seçim kehaneti

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, hiç olmadığı kadar iddialı konuştu. Bakın partisinin vekil hedefi kaç?

Abone ol

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "12 Haziran'daki genel seçimlerde her ilde mevcut milletvekili sayısının üçte birini hedefliyoruz" dedi.

Pamukoğlu, Kocaeli'de, partisinin il başkanlığınca Hürriyet ile Cumhuriyet caddeleri arasında hazırlanan, içerisinde partisinin büyük afişlerle hazırlanmış seçim bildirgesinin de bulunduğu sergiyi gezdi.

Daha sonra partisinin Kocaeli İl Başkanlığına giden Pamukoğlu, gazetecilere açıklamasında, Türkiye'de uygulanan yanlış politikalar sonucu işsizliğin, yoksuluğun arttığını ve ülkede güvenlik problemlerinin yaşandığını söyledi.

Vatandaşların korku ve endişe içinde olduğunu öne süren Pamukoğlu, insanların bu sorunlarını mevcut partilerle çözülemeyeceğinin farkında olduğunu iddia etti.

"12 Haziran'daki genel seçimlerde her ilde mevcut milletvekili sayısının üçte birini hedefliyoruz" diyen Pamukoğlu, şöyle konuştu:

"HEPAR seçime 431 milletvekili adayı ile giriyor. Kadın aday sayımız diğer partilerden fazla. Diğer partiler 81 seçim bölgesinden girerken biz 58 seçim bölgesinden giriyoruz. Buna rağmen bizim kadın aday sayımız daha fazla. Biz kasetlerle değil halkla ilgileniyoruz. Esnafın, işsizin, öğrencilerin durumu kötü. Bunların hepsi bu siyasi yapıdan yaka silkiyor. Şu anki partiler iç ve dış düzenin partileri. Düzenin bir parçası olan bu partileri siyasi tarihten sileceğiz. Türk gençleri silecek. HEPAR seçimlerde dördüncü parti olacak."

Konuşmasının ardından partiye yeni üye olanlara rozet takan Pamukoğlu, partililerce oluşturulan konvoy eşliğinde kent merkezini gezdi.