BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.438,82
HABER /  POLİTİKA

Pamukoğlu'ndan hükümete polis taşı

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, polislerin askerlikten muaf tutulmasına tepki gösterdi.

Abone ol

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, bazı meslek guruplarının askerlikten muaf tutulmasının doğru olmadığını söyledi.

Trakya gezisi dolayısıyla geldiği Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde basın toplantısı düzenleyen Pamukoğlu, soruları da yanıtladı.

Pamukoğlu, Trakya gezisinde milletvekili adaylarının belirlenmesi için çalışmalar yaptığını belirterek, ''3 günden bu yana Tekirdağ'da gezilerimiz devam ediyor. İnsanlarla bir araya gelerek konuşuyoruz. Geçen gelişimden bu yana Trakya Bölgesi tamamen HEPAR'lı olmuş. Gittiğimiz her yerde halkın teveccühünü kazandığımızı görüyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor'' dedi.

55 ilde seçime hazırlandıklarını ifade eden Pamukoğlu, Edirne ve Kırklareli illerindeki milletvekili adaylarını belirlediklerini söyledi. Pamukoğlu, yapılan araştırmalarda HEPAR'ın en çok oyu Trakya Bölgesi'nde aldığının ortaya çıktığını da kaydetti.

Pamukoğlu, toplantıda hükümetin son dönemde askerlik ile ilgili yaptığı çalışmaları eleştirdi. Askerliğin bir ''savaş sanatı'' olduğunun altını çizen Pamukoğlu, ''Bazı meslek guruplarının askerlikten muaf tutulması doğru değil'' dedi.

Toplantıda Pamukoğlu, partisinin Edirne ve Kırklareli milletvekili adaylarını da tanıttı.