BIST 9.731
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.423,28

Pamukoğlu'na Mersin'de miting şoku

Pamukoğlu'na Mersin'de miting şoku

Hepar genel başkanı osman pamukoğlu, mersin'de şoka uğradı. kent merkezindeki şehir turunun ardından saat 13'deki miting alanına gelen pamukoğlu, boş bir meydanla karşılaşınca konuşmaktan vazgeçti.

Pamukoğlu'na Mersin'de miting şoku

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Mersin'de şoka uğradı. Kent merkezindeki şehir turunun ardından saat 13'deki miting alanına gelen Pamukoğlu, boş bir meydanla karşılaşınca konuşmaktan vazgeçti.

Pamukoğlu'na Mersin'de miting şoku

Alanı dolduran ve çoğu teşkilat üyesi olduğu belirtilen gençlerle bir süre görüşen Pamukoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada bölgedeki temaslarını sürdüreceğini söyleyerek milletvekili adayları ve teşkilatların seçim çalışmalarını kontrol ettiğini kaydetti.

Pamukoğlu'na Mersin'de miting şoku

Ülkenin iç ve dış siyaseti, ekonomisi ve güvenliği ile ilgili çok fazla bir şey söylemeye gerek olmadığını, zaten bunları her yerde söylediğini ifade eden Pamukoğlu, "Sadece şunu söyleyebilirim; halkımız korku ve endişe dolu. Bir insan olarak benim gördüğüm toplum bu, korku ve endişe dolu.'Ne derdi var? derseniz; birincisi ekmek derdi ver, ikincisi huzur istiyor. Zaten HEPAR'ın kurulma amacı da zaten ekmek ve huzur. HEPAR'ın diğerlerinde bariz farkı ise şudur; biz Cumhuriyetin temel değerlerine kesin bağlıyız. Bu Cumhuriyet ve bu toprakların tapusu Lozan'dır. Onu zorluyorlar. Bunu görmek için çok akıl, zeka, eğitim gerekmiyor, toprağın altındaki köstebekler bile bunun farkında. Biz bunu ters çevireceğiz, Türkiye'ye huzur getireceğiz ve herkese hakkını ve payını vereceğiz" diye konuştu.