BIST 8.734
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.235,03
HABER /  POLİTİKA

Pamukoğlu yine Erdoğan'ı bombaladı

Başbakan Erdoğan ile HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu arasındaki terör polemiği iyice kızıştı.

Abone ol

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, kendisine “seviyesiz” diyen Başbakan Tayyip Erdoğan’a, “Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ağzı bu kadar bozuk, bu kadar avam, bırakın bir başbakanı, bir bakan bile görmedim” diyerek yanıt verdi.

Kendisini televizyona davet eden Pamukoğlu'na Erdoğan, dün akşam katıldığı bir iftar programında "kimsin sen, gramın ne, çapın ne?! General olmuş. General olsan ne yazar" sözleriyle tepki göstermişti.

Tartışmanın diğer ucundaki isim olan Pamukoğlu, televizyon düellosunu tekrarladı. Hürriyet'ten Uğur Ergan'a konuşan Pamukoğlu, Erdoğan’la istediği televizyon kanalında tartışmaya çağırdı. Güneydoğu’da yaşanan PKK terörünün arkasında ağırlıklı İran’ın bulunduğunu savunan Pamukoğlu şunları söyledi:uuuuu.20120811091119.jpg

“Meclis’teki siyasi parti genel başkanına ‘cibiliyetsiz’ diyen, basın mensuplarına ‘kalemlerinden, ağızlarından lağım akıyor’ diyen bir başbakan. Sen ne tanıyorsun, mesleki kariyeri hakkında ne biliyorsun Osman Paşa’nın? Seviye ortada, kendisi. Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ağzı bu kadar bozuk, bu kadar avam, bırakın bir başbakanı, bir bakan bile görmedim. Kimse görmedi bu topraklarda. Bu kültür, entellektüel ve aile terbiyesiyle ilgili bir konudur. Zihnen, ruhen ne dediğinin farkında değil.

"SEN KÜRECİK'E RADARI YAPARSAN"

Derdi Hakkâri’de bir karış toprak vermeyiz falan değil. Onun derdi, benim televizyonda da söylediğim, ‘PKK terörü ve Güneydoğu olayları bu partiyi götürecek, yetmeyecek parçalayacak’ tespitimdir. Düşünemedikleri bir şey var. Yüksekova ve Şemdinli üzerine gelen dalga, İran kamplarından geldi. Sen Kürecik’e radarı yaparsan; ABD, Avrupa istedi diye yüzde 20 petrolü kesersen, İran da sana bunu yapar. Ben o bölgeyi avucumun içi gibi bilirim.”

1.20120811091442.jpg

2.20120811091451.jpg

3.20120811091458.jpg