BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83
HABER /  POLİTİKA

Pamukoğlu yine çok sert

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu çok sert açıklamalarda bulundu. Hedefinde siyasiler vardı.

Abone ol

HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, siyasetçiler arasındaki tartışmaları Hacivat- Karagöz atışmasına benzetip, "Biz küçüklüğümüzde Hacivat ile Karagöz'ü perde arkasından izlerdik. Şimdiki gençlik ise TV'den veya canlı olarak izliyor. Ankara'ya gelin istediğiniz kadar Hacivat-Karagöz var" dedi.

HEPAR lideri Osman Pamukoğlu'nun, partisi örgütlerini ziyaret etmek ve milletvekili adaylarını tanıtmak için geldiği Aydın'da ilk durağı Kuşadası oldu. Bir grup partiliyle Balıkçılar Kahvesi'ne gelen Pamukoğlu, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Partisinin barajı geçip geçmeyeceği, milletvekili kriterleri sorulan Pamukoğlu "Milletvekili adaylarında iki kriterimiz var. Temiz ve genç olması. Ölçümüz bu. Meclis'te yeterince uzman olan hırsız ve yalancı var. Seçim çalışmalarımıza başladık. 40 ilde milletvekili adaylarımızı belirledik" dedi.

Partisinin seçim ilkeleri ve politikasını yansıtan iki kitapçık hazırladıklarını belirten Pamukoğlu, "Önce Ekmek' başlıklı beyaz kitapçık ile 'Huzur' başlıklı kırmızı kitapçıkla seçmenin karşısına çıkacaklarını dile getirdi, "12 Haziran bu iktidardan kurtuluşun tarihi olacak. Baraj konusunda bir endişemiz yok. Baraj, bu partilerin korkaklığıdır. Bir şeye inandıysam, önümde `Baraj veya duvar var' diye düşünmem. Son gülen iyi güler" yanıtını verdi.

Libya'daki Türk vatandaşların tahliyelerine değinen, bunun hükümetin sorumluluğunda olduğunu kaydeden HEPAR Başkanı Osman Pamukoğlu, "Hava, kara, deniz yolu, politikayı, her aracı kullanarak oradaki vatandaşlarımızı getirmek zorundalar" dedi. Kuşadası Limanı'nın İmar Planı konusundaki tartışmalarla ilgili olarak ise Pamukoğlu, "Miting yapacağınız zaman haber verin ben de gelip yürüyeyim" dedi.