BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Pamukoğlu Tarsus'da temaslarda

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Tarsus'da parti ilçe binasını hizmete açtı

Abone ol
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Mersin'de partisinin bazı ilçe başkanlıklarının açılışını yaptı ve bir dizi ziyarette bulundu.

Tarsus ilçe başkanlığı açılışını yaptıktan sonra, Mersin Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi ile Mersin Esnaf Odaları Birliğini ziyaret eden Pamukoğlu, Yenişehir İlçe Başkanlığının açılışının ardından, Tüccarlar Kulübü'nde basın toplantısı düzenleyerek partisinin milletvekili aday adaylarını tanıttı.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odasını (MTSO) da ziyaret eden Pamukoğlu, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, yeraltı kaynakları bakımından zengin bir ülke olduğunu, ancak buna rağmen Türkiye'de hiç kimsenin madenlerden söz etmediğini öne sürdü.

Ülkenin finansal bakımdan da dışa bağımlı hale geldiğini iddia eden Pamukoğlu, şöyle konuştu:

''Türkiye'deki bankaların çoğu yabancıların elinde. Denize kıyımız var, topraklarımız verimli, toprağın altı da, üstü de zengin ama baktığınız zaman ortada bir şey yok. Ülkemizde söz edilmesi gereken şeylerden söz edilmiyor ve bizi siyaset yapmaya mecbur ettiler. 12 Haziran çok önemli. Daha yeni bir partiyiz ve örgütlenme faaliyetimiz hızla devam ediyor. Hızlı kurulduk ve genel seçimlere girmeye hak kazandık. En büyük gücümüz gençler. Şu an partinin gençlik kolları çok iyi çalışıyor, seçime kadar gece gündüz koşturacağız.'' 

Pamukoğlu, partisinin Erdemli ve Mezitli ilçe başkanlıklarının da açılışını yaptıktan sonra bir televizyon programına katıldı.