BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,03
HABER /  POLİTİKA

Pamukoğlu Paşa maaşları uçuracak

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, hükümetin verdiği maaşları beğenmedi. Bakın iktidara gelirse maaşlar ne olacak!

Abone ol

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, iktidara gelmeleri durumunda asgari ücreti bin TL yapacaklarını iddia etti.

Pamukoğlu, Burdur'da Belediye Düğün Salonu'nda partililere yaptığı konuşmada, Türkiye'nin de içinde bulunduğu bölgede büyük bir oyun oynandığını ifade ederek, ''İçeride ise Ergenekon, Balyoz, Kafes gibi ayrı bir çark dönüyor'' dedi.

PAMUKOĞLU'NDAN EMEKLİYE MÜJDE

İktidara gelmeleri durumunda tarım ve hayvancılıkta vergiyi kaldıracaklarını dile getiren Pamukoğlu, çiftçilere yüzde 40 ile yüzde 60 arasında destek vereceklerini söyledi. Pamukoğlu, ''Asgari ücret kesinlikle bin lira olacak. Maaşı bin 500 liradan aşağı emekli kalmayacak. Bu nasıl olacak şaşırıp kalacak herkes. Nasıl olacak? Lüks hayat bitecek, kokteyller bitecek, abartılı koruma tedbirleri olmayacak'' diye konuştu.

Milyonlarca metrekare hazine arazisi olduğunu ifade eden Pamukoğlu, bunların tamamının halka dağıtılacağını söyledi.

Burdur Muharip Gaziler Derneğini de ziyaret eden Pamukoğlu, dernek üyeleriyle sohbet etti. 1993'te kurmay albay olarak Hakkari'de görev yaptığını ifade eden Pamukoğlu, ''Devlet, gazilerine ve şehitlerine vefalı olmalı'' dedi.