BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 35,00
ALTIN 2.434,64
HABER /  POLİTİKA

Pamukoğlu Anadolu'da iki sıkıntı gördü

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Gaziantep'te partililere seslendi.

Abone ol

Seçim çalışmalarını sürdüren HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Kahramanmaraş'taki programının ardından partililerin konvoyu eşliğinde Gaziantep'e geldi.

Yeşilsu Parkı'na partinin seçim otobüsü ile gelen Pamukoğlu burada halka seslendi. Kendisini bayraklar ve sloganlarla karşılayan kalabalığa seslenen Pamukoğlu partisinin hedeflerini anlatarak, "İki yıldır gördüğüm şu. Trakya ve Anadolu'da iki sıkıntı var. Biri ekmek, diğeri huzur. Halkımızın bu iki şeye ihtiyacı var. Halka taahütleri var. Sanki yem atar gibi. Parti, doktrini ile vardır, ideolojisiyle vardır, bunun içerisinde ekonomisi, bunun içerisinde dış siyaseti, bunun içinde iç siyaseti vardır.

Adaleti vardır, güvenliği vardır. Bunları nasıl yapacağınızı halka taahhüt edersiniz, dokümanlarını yayınlarsınız, halk size itibar eder, teveccüh gösterirse oy verir. Tam seçime girmek üzereyken bildirgeler, halka vaatler. Bir de halkın arasına gelip dertlerini dinleyeceklermiş. Aklın neredeydi? Siz 80 yıllık 60 yıllık 40 yılık partiler değil misiniz? Bu
toprakları daha yeni mi öğreneceksiniz? Mesele şu, bunların hepsi Avrupa ve Amerika'nın yanaşma ve beslemeleri. Biz milletvekilleri içerisinde en çok kadın aday gösteren partiyiz. Biz Türk siyasi hayatında ilk defa üç ilde tümü kadın aday göstermiş tek partiyiz" dedi.

BDP'lilerin çıkardığı olaylara da değinen Pamukoğlu, "Bunların bazı adayları evrak eksik, kanuna uygunsuzluk, doğru tanzim edilmemiş diye YSK'dan geri çevrildi. Kıyameti kopartıyorlar. Ve programlara bakın, gazetelerin yazdıklarına bakın. Kafanıza şunu sokun. Bunun hesabını Türk milletine vereceksiniz" diye konuştu.

Daha sonra seçim otobüsüne davet edilen milletvekili adayları tanıtıldı. Pamukoğlu ve milletvekili adayları otobüsün üzerinden katılımcılara karanfil attı.