BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75

Pamir Pekin Kimdir?

Son dönemde öne çıkan oyuncularından biri Pamir Pekin. Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak'ta Kenan karakterini canlandıracak olan Pamir Pekin kimdir nereli kaç yaşında? Pamir Pekin instagram fotoğrafları sevgilisi var mı? Pamir Pekin ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. Pamir Pekin 31 Mayıs 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Ekonometri bölümünden mezun oldu. Bir süre modellik yaparak reklam filmlerinde oynadı. Oyunculuğa ilk adımını 2007'de Komiser Nevzat dizisi ile attı. Hülya Avşar'ın A Benim...

Son dönemde öne çıkan oyuncularından biri Pamir Pekin. Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak'ta Kenan karakterini canlandıracak olan Pamir Pekin kimdir nereli kaç yaşında? Pamir Pekin instagram fotoğrafları sevgilisi var mı? Pamir Pekin ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Pamir Pekin 31 Mayıs 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Ekonometri bölümünden mezun oldu. Bir süre modellik yaparak reklam filmlerinde oynadı. Oyunculuğa ilk adımını 2007'de Komiser Nevzat dizisi ile attı. Hülya Avşar'ın A Benim Akılsızım şarkısına çekilen klipte rol aldı. Art arda dizilerde rol alan oyuncu, 2016 yazı itibarıyla " Gülümse Yeter "dizisinde oynuyor. 2017 yılı itibarıyla Hayat Şarkısı dizisinde oynuyor.

2 YIL SONRA OYUNCULUĞU BIRAKACAK

Pamir Pekin geçtiğimiz yıllarda verdiği röportajda 40 yaşında oyunculuğu bırakacağını açıklamıştı. Genç kadınların hayranı olduğu Pamir Pekin, bakalım yeni dizisinden sonra herhangi bir projede yer alacak mı?