BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.427,58
HABER /  GÜNCEL

Pamir için seferber oldular! Yayın durdu

Sabah saatlerinde, Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik için Karadeniz FM yayını durdurdu.

Abone ol

İNTERNET HABER/ Pamir Dikdik her yerde aranıyor. Arama çalışmalarına Jandarma, itfaiye ve belediye ekipleri devam ediyor. Karadeniz FM küçük Pamir için sefeKrber oldu. Yayın akışı durduruldu.

Sarıyer Zekeriyaköy Fesleğen Sokakta bulunan evinden anne ve babası uyurken tek başına çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'ten haber alınamıyor. Saat 09.00 sıralarında çocuğunun evde olmadığını fark eden baba Serdar Dikdik olayı polise ve jandarma ekiplerine haber verdi. Babanın ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ekipleri küçük Pamir'i bulmak için çalışma başlattı. Önce yakın alanlar arandı. Daha sonra ormanlık alana giren jandarma ekipleri küçük çocuğu aramaya devam ediyor. Bir yandan da üst sokakta bulunan su kuyusu çocuğun içine düşme ihtimaline karşı itfaiye ekipleri tarafından boşaltılıyor.

Pamir için Polis, Jandarma ve sosyal medya seferber oldu. Karadeniz FM'den Adem Metan'ın verdiği bilgiye göre, Karadeniz FM Pamir için rutin yayın akışını durdurdu. Pamik Dikdik ile ilgili son gelişmelere Karadeniz FM (98.2) frekansından veya http://www.karadenizfm.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.


29446.20140405001104.jpg İSTANBUL KAYIP PAMİR İÇİN AYAKTA

Sabah saatlerinde, Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor... (TIKLA OKU)