BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.494,80
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Paketle ilgili kritik gün Cuma!

Demokratikleşme Paketi ile ilgili ikinci toplantının Cuma günü yapılacağı duyuruldu.

Abone ol

İNTERNET HABER- Hüseyin Çelik, Demokratikleşme Paketi Değerlendirme toplantısına Cuma günü de devam edileceğini belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Demokratikleşme Paketi Değerlendirme toplantısına Cuma günü de devam edileceğini belirterek, üzerinde mutabık kalınan hususların, ikinci toplantıdan sonraki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanacağını belirtti.
 
Sosyal paylaşım sitesi twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Demokratikleşme Paketi çalışmalarının bugünkü bölümünün sona erdiğini bildirdi.
 
Demokratikleşme Paketi ile ilgili ikinci toplantının 13 Eylül 2013 tarihinde yapılacak olan MKYK toplantısından sonra devam edeceğini belirten Çelik, Cuma günü yapılacak olan toplantıdan sonra üzerinde mutabık kalınan hususların sonraki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanacağını belirtti.