BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.425,17
HABER /  DÜNYA

Pakete yönelik eleştirilere yanıt verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, demokratikleşme paketine ilişkin muhalefetten gelecek makul ve meşru talepl...

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, demokratikleşme paketine ilişkin muhalefetten gelecek makul ve meşru taleplere açık olduklarını söyledi.
AK Parti Genel Merkezinde basın toplantısı düzenleyen Çelik, muhalefetin eleştirilerine de yanıt verdi. Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun paket için ‘bizim önerilerimiz arasında vardı’ dediğini belirterek, “E iyi ya desteklesene. ’Hayır desteklemeyiz’. Madem sizin önerileriniz arasında vardı, madem AK Parti’de bunu öneriyor, o zaman bu bir ortak payda demektir. Buyrun birlikte destek olalım” dedi.

"AYNEN İADE EDİYORUZ"
Hüseyin Çelik, MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ise kendilerine hakaret ettiği gerekçesiyle kınadı. Çelik, “Bize ettikleri haksızlıkları, hakaretleri, kendilerine aynen iade ediyoruz. Şunu da bilmelidir MHP, iktidara küfrederek, Başbakana, hükümete küfrederek, Meclis’teki çoğunluğu oluşturan iktidar partisine hakaret ederek, küfrederek, tezyif ederek, tahkir ederek kendi sözünü geçiremez. Diyalog bu değil, ortak paydalarda buluşmak bu değil” diye konuştu.
(İHA)