BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Pabuç vakasında SON DAKİKA

IMF Başkanı Kahn'a ayakkabı fırlatan gazeteci gözaltına alınmıştı... Gazeteciyle ilgili sıcak gelişme var... İşte son bilgi;

Abone ol

Eski ABD Başkanı Bush'un başına gelen IMF Başkanı'nın başına geldi... Ayakkabı protestosu İstanbul'da Bilgi Üniversitesi'nde gerçekleşti...

Eylemi yapan BİRGÜN gazetesi editörü Selçuk Özbek, gözaltına alınmıştı... Son gelen bilgiye göre IMF başkanı protestocu gazeteciden şikayetçi olmadı. Bunun üzerine savcılık, ayakkabı atan gazeteci ile pankart açan bir kişiyi serbest bıraktı.

EMNİYET ÇIKIŞI FIRLATTIĞI AYAKKABI AYAĞINDAYDI

IMF başkanı Dominique Strauss-Kahn'a Bilgi Üniversitesi'ndeki konuşması sırasında, Anadolu Üniversitesi öğrencisi Selçuk Özbek tarafından fırlatılan ayakkabı polis tarafından üniversiteden çıkarılırken ayağına yeniden giydirilidi. Ayakkabı ile eylem yapan Selçuk Özbek'in GBT sorgusunda ise hiç bir suçtan kaydı olmadığı ortaya çıktı.


Olayın özetine gelince;

IMF Dünya Bankası yıllık toplantıları için Türkiye'ye gelen IMF Başkanı Dominic Strauss Kahn, Bilgi Üniversitesi'ne gelmişti. Konferans vermek için Dolapdere'deki kampüsteydi.

BU KEZ BOT DEĞİL BEYAZ SPOR AYAKKABISI

Konferans sırasında sorular bölümüne geçildiğinde öğrencilerden bir tanesi ayağındaki beyaz ayakkıbını çıkararak Kahn'ın durduğu bölüme doğru fırlattı.

Ayakkabı Kahn'a isabet etmedi... Türk polisler Kahn'ı çember altına alarak korudu.




İŞTE AYAKKABI FIRLATMA OLAYINDAN
GELEN İLK FOTOĞRAFLAR...

[PAGE]



[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]


[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]