BIST 8.736
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,99

Öztürk Yımaz ne demek istiyor?

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söylerdiklerini dinlediniz değil mi?

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söylerdiklerini dinlediniz değil mi?

"Partiyi yönetemiyorsun. Sana rakip olacağımı gördüğün için beni ihraç etmeye çalıştın. Aşağılık bir işe imza attın. Defolup gideceksin; Sıkıyorsa at bakalım beni buradan, istifa etmiyorum" diye ağzına geleni saydı. 

Dinlerken benim yüzüm kızardı yeminle. Yani bu sözler bana söylense, belli bir süre sokağa çıkmazdım.

Ama bizimki ne yaptı. 

Kendi vekili "İğrenç işlere imza atıyorsun, partiyi yönetemiyorsun" diye hakaret ederken o çıktı, "Türkiye yönetilemiyor" diye twit attı.

Yahu buna söylenen lafları kayaya söyleseler, kaya ortadan ikiye ayrılır. Ama bunun hiç umurumda değil. Hani Polyanna'yı dağa kaldırmışlar, "Olsun. temiz hava almış oldum" demiş ya. 

Bununki de o misal...

Hakkında yayılan ithamlara, iddialara cevap vereceğine, utanıp sıkılacağına daha da keyifleniyor. "Olsun, gündeme geliyorum ya gerisi önemli değil" diye düşünüyor herhalde..

Yahu adam sana söylüyor sana. Partiyi yönetemediğini, aşağılık işlere imza attığını, yakında rezil rüsva olacağını söylüyor.

Sahi...

Öztürk Yıllmaz'ın sözleri ne anlama geliyor. Yani basit bir disiplin kurulu veya ihraç meselesi olsa bu kadar parlamazdı diye düşünüyorum. 

"Aşağılık işlere imza attın" derken neyi kastediyor? "Yakında rezil olacaksın" derken hangi saklı gerçeklerin ortaya çıkacağından bahsediyor acaba?

Yakında büyük gürültü koparsa, CHP'yi sallayacak gelişmeler yaşanırsa hiç şaşırmayacağım vallahi...

Ama merak etmeyin.

Kemal Kılıçdaroğlu rezaletin boyutu ne olursa olsun kolay kolay istifa etmez. Öztürk Yılmaz'ın, "Bırak git, istifa et" çağrısını da önemsemez.

Adam Nisan ayında emekliye ayrılacak, niye durup dururken istifa etsin ki!