BIST 9.069
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13

Özrü kabahatinden büyük

Benim İsrail devletini iki çift lafım var; Mescidi Aksa’nın üzerinden elini çek!

Ey İsrail devleti,

Ey İsrail hükümeti

Ey fanatik Yahudiler kendin çalıp kendin oynuyorsunuz haberiniz ola!

Mescid-ül Aksa’nın üzerinden elini çek, eğer siz Allah’ın eşrefi mahlukat olarak yarattığı beni ademseniz iki kere düşünün nedir bu gevezeliğiniz? 7 milyar insan dünyada yaşıyor, 7-8 milyon Yahudi insanlık ailesi içinde deveden kulak bile değil bunu fark edemiyor musunuz? Hep birlikte dünyaya geldik siz neden bir kesim insanları rahatsız ediyorsun?

Yeminle söylüyorum sizin yaptığınız bu zulüm olağanüstü felaket tarzında bir kartopu edasıyla büyüyor ve başınıza patlayacaktır. Ehli iman merhametlidir diye bu bela yine ikinci bir Hitler vasıtasıyla başınıza gelecek, ben bunun kurgu filmini bile çekebilirim, çünkü öyle bir azdınız ki neredeyse gayretüllaha dokundu, dokunacak.

Bir defa insanlığa karşı yaptığınız kabahatin alası kendine farklı bir ırk rolünü biçerek insanlık alemine farklı bir gözle bakmanızdır.

Uluslararası ilişkilerde insanların gözüne bakınca hiç utanmıyor musunuz? Yoksa siz sadece Müslümanlara mı bu küçük düşürücü gözle bakıyorsunuz?

Eğer Allah’a inanıyorsanız diyorum ki Allah aşkına siz bu mazlum Filistin halkından ne istiyorsunuz?

Hey vurdum duymaz dünya! İsrail ne yapıyor biliyor musunuz?  Filistinlinin kapısını çalıp diyor ki, “buradan çık, burayı imara açtım, burada ev yapacağım” diyor. Filistinli diyor ki, “nereye gideyim?” İsrail diyor ki, “o senin sorunun?” Bu zulme karşı Filistin tarafı olmayan tek bir insan bile olabilir mi?

Diyeceksiniz ki Yahudiler bunu nasıl kabul ediyor vallahi ben de anlayamıyorum.

Şimdi düşünelim Mescid-i Aksa İslami literatür açısından mukaddes bir mabed, o mazlum insanlar oraya namazını eda etmeye, ondan moral ve motivasyon almaya gidiyorlar, peki İsrail devleti ne diye onlara sıkıntı çıkarıyor?

Bir tane nedeni var, Müslümanları duygusal, soyut bir gündemle uğraştırmak, her ne kadar Müslümanlar Cuma günü muhtelif camilerin önünde ve özgürlük meydanlarında İsrail’i lanetlediyse de aslında metanet ve sabır sahibi bir ordu da geride sessiz bir mücadele veriyor.

Şimdi Müslümanların kutsal mabedinin giriş çıkışlarına X-Ray cihazını ne hakla, ne gerekçeyle bırakıtınız? Üstelik sanki normal bir şeymiş gibi onun kaldırıp, el dedektörü ile kontrol edecekmişsiniz, buna ne denir biliyor musunuz özrü kabahatinden büyük denir.

Neymiş efendim İsrail, metal dedektörü kaldırma kararı almış şimdi buna “oh oh, ne iyi oldu” mu diyeceğiz yani hey dünya hey!

Haber şu;

İsrail hükümeti; "Mescid-i Aksa'nın kapılarına kurduğu metal arama dedektörlerini kaldırarak yerine el dedektörleri kullanma kararı aldı." 

Maşallah maşallah bu ne iyilik (!) yahu, isterseniz elle üst başlarımızı kurcalayın, utanmaz herifler.

Benim İsrail devletini iki çift lafım var; Mescidi Aksa’nın üzerinden elini çek!

Mescid-ül aksa ve havalisini uluslar arası bir açık hava müzesine dönüştür. Perşembe, Cuma günleri Müslümanlar, Cumartesi, Pazar Yahudiler ve Hristiyanlara tahsis edin, ancak beş vakit ezan ve cemaatle namaza ve özellikle Cuma namazına açık bırak ki onun hatırı için yaşayabilesiniz!

Benden söylemesi.