BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,14
ALTIN 2.327,41
HABER /  GÜNCEL

Özlem Zengin kimdir nereli Cumhurbaşkanı başdanışmanı neler dedi?

Özlem Zengin kimdir aslen nereli kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı olan Özlem Zengin sosyal medyanın gündeminde. Peki Özlem Zengin ne dedi hangi sözleri konuşuluyor? Özlem Zengin bilgilerine gelin yakından bakalım.

Abone ol

Cumhurbaşkanı başdanışmanı olan Özlem Zengin sosyal medyada konuşuluyor. Kadına şiddet konusuyla yaptığı açıklama sonrası Özlem Zengin'in hayatı merak ediliyor. Özlem Zengin özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Özlem Zengin aslen Tokatlı. İstanbul Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra bir dönem Amerika'da yaşayan Özlem Zengin, serbest avukatlık yapmaya başladı.  2003 yılında Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Zengin, 2011 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde, Din Sosyolojisi alanında 'Yüksek Yargı Kararları Işığında Din ve Laiklik Algısındaki Sosyolojik Değişim' konulu tez çalışması ile yüksek lisans derecesi aldı.

8 Ocak 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine getirildi.

ÖZLEM ZENGİN NE DEDİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Avukat Özlem Zengin, kadına şiddetle ilgili yaptığı açıklamayla şok etti. Zengin, "Eğitim arttıkça şiddetin kalitesi artıyor. Daha inceltilmiş bir şiddet var. Gören gözler için şiddet hep var sadece farklı" dedi.

Eğitim arttıkça şiddetin kalitesi artıyor!.. Başdanışman'dan şok sözler...