BIST 8.975
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.293,24
HABER /  MEDYA

Özkök ve Hakan'a sinsi FETÖ'cü suçlaması

Hüseyin Gülerce, Ahmet Hakan, Ertuğrul Özkök ve Ruşen Çakır'ı sinsi FETÖ'cü olmakla suçladı. İtirafçı sözlerine de karşı çıkan Gülerce, Ahmet Hakan'ın kendisine ahlak dersi vermesini kıyamet alameti olarak niteledi.

Abone ol

Hüseyin Gülerce, Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök'ü sinsi FETÖ'cü olmakla suçladı. Kendisine yönelik itirafçı benzetmesine sert çıkan Gülerce, Ahmet Hakan'ın kendisini eleştirmesini kıyamet alameti olarak nitelendirdi. Gülerce, Özkök'ü ise münafıkla suçladı.

Gülerce, Beyaz TV'den Hürriyet'teki köşelerinden kendisini eleştiren Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök'e cevap verdi. Doğan Medya Grubu'nun bir taraftan örgütle ilgili olarak kendisinden bilgi alırken diğer taraftan Hürriyet'ten bu iki ismin kendisini eleştirdiğini hatırlatan Gülerce, "Bu nasıl Doğan Medya grubu? Bir taraftan bilgime başvuruyorlar öte taraftan bana karşı hıncının, düşmanlığının nerden geldiğini bilmediğim birisi hakarete yelteniyor. Bana itirafçı denmesi hakarettir. İtirafçı kime denir? Bir suç işler suçunu itiraf eder değil mi? Ben ne suç işledim de itiraf edeceğim' şeklinde konuştu.

"SİNSİ FETÖCÜ'LER"

Ruşen Çakır, Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök gibi isimlerin sinsi FETÖ'cü gibi davrandığını söyleyen Gülerce, Özkök'ün Erdoğan için attığı "Muhtar bile olamaz" manşetini hatırlattı. İşte Gülerce'nin canlı yayındaki sözleri:

'Benim dikkatimi bir şey çekiyor' diyen Hüseyin Gülerce önemli bir ifadede bulunarak şunları söyledi; Ruşen Çakır, Ahmet Hakan Coşkun ve Ertuğrul Özkök gibi adamlar aslında sinsi FETÖ'cü gibi davranıyor. Bunların karakterleri buna müsait. Ertuğrul Özkök genel yayın yönetmeniyken Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'muhtar bile olamaz' manşeti atmadı mı? Bunlarda bir defa kılcal damarlarına kadar işlemiş Erdoğan düşmanlığı var. Bakmayın şimdi millet, darbeden Allah'ın izniyle Erdoğan'ın çıkışıyla ve ona bir zarar gelmeyişiyle kurtuldu da yelkenleri indirmiş gibi yapıyorlar. Bunlar şimdi yeni bir strateji takip ediyorlar. Bunlara neden sinsi FETÖ'cüler gibi davranıyorlar diyorum; FETÖ'nün şimdiki taktiği bizim gibi konuşan bilgilendiren insanların onuruyla oynamak, itibarsızlaştırmak. İtibarsızlaştırılarak bizim fikirlerimizin, düşüncülerimizin, tesirini azaltmak. İşte Ahmet Hakan Coşkun denilen şahıs buna hizmet ediyor. Bana itirafçı diyor sensin itirafçı. Terbiyesizlik yapıyor.

"HOCAMI SATMADIM HAİNLE YOLLARIMI AYIRDIM"

Ertuğrul Özkök bana 'hocasını satan adam' dedi. Arkadan da fitneye devam ediyor ve 'Erdoğan'ı da satar' diyor. Böyle fitne ve böyle münafıklık örneği var mı? Ben hocasını mı satmışım? Sen ona hala hoca mı diyorsun? Ben hocamı satmadım, Türkiye'yi satmak isteyen Türkiye'yi işgal etmek isteyen bir hainle yollarımı ayırdım. Mertsen bunu köşende yazsana?"