BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Özgecan davasında gözler mahkemede!

Tarsus'ta öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katil zanlılarının yargılandığı davada sona yaklaşıldı. Avukat Sevim Küçük, mahkemenin bugün karar verebileceğini söyledi.

Abone ol

MERSİN’de katledilen 20 yaşındaki Özgecan Aslan’ın katil zanlılarının tutuklu yargılandığı davanın 3’üncü duruşması, yarın yapılacak. Aslan Ailesi’nin avukatlarından Sevim Küçük, gelinen aşamada yargılamanın bitirilerek karar verilebileceğini söyledi.

11 Şubat’ta evine gitmek için minibüse binen ancak 2 gün sonra yakılmış cesedi bulunan Özgecan Aslan’ı öldürdükleri iddiasıyla Ahmet Suphi

Savcılık tüm sanıklar için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

Altındöken, babası Necmittin Altındöken ve arkadaşı Fatih Gökçe’nin tutuklu yargılandığı davanın Tarsus 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandıkları davanın 3’üncü duruşması yapılacak.

KARAR ÇIKMA İHTİMALİ YÜKSEK

Tutuklu sanıkların da salonda hazır olacağı duruşmada karar beklediklerini kaydeden Avukat Sevim Küçük, kendilerine göre suçun sabit olduğunu ve dosyanın da karara hazır olduğunu ifade etti. Avukat Küçük, olağanüstü bir durum yaşanmaması halinde kararın çıkacağını söyledi.

KİM NEYLE SUÇLANIYOR

Ahmet Suphi Altındöken: Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme, bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme, başka bir suçu işleyememekten kaynaklanan infialle öldürme, nitelikli cinsel saldırıya teşebbüs ve cinsel saikle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma.

Necmettin Altındöken ile Fatih Gökçe: ’Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme, bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme, başka bir suçu işleyememekten kaynaklanan infialle öldürme, nitelikli cinsel saldırı’.