BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,70
ALTIN 2.485,28
HABER /  GÜNCEL

Özgecan Aslan'ın babasından Ali Tezel'e kapak

Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan, Ali Tezel'in 'alevi-sünni' iddiasına tokat gibi yanıt verdi. Özgecan Aslan 'ın babası Tezel için bakın ne dedi.

Abone ol

Türkiye'yi sarsan vahşetin kurbanı olan Özgecan Aslan 'ın babası Mehmet Aslan A Haber'de Sevilay Yükselir'e konuştu. Canlı yayına telefonla bağlanan Özgecan Aslan 'ın acılı babası Ali Tezel 'in alevi-sünni yorumunu eleştirerek "konuyu başka yönlere çekmesin kimse, bizi acımızla bıraksınlar" dedi.

Millet gazetesi yazarı Ali Tezel'in iddiasını hatırlatan Sevilay Yükselir, Mehmet Aslan'a ne düşündüğünü sordu. Tezel, Özgecan'ın Alevi olduğunu, tecavüzcü şahsın ise Sünni olduğunu vurgulayarak, hükümetin bu nedenle cenazeye katılmadığını iddia etmişti. Tezel'in iddiasının sorulması üzerine "devlet büyüklerinin" kendisini arayarak üzüntülerini sunduğunu kaydeden Aslan, "İnsanların neyi söyleyip neyi söylemediği, hangi düşüncenin nereye varmak istediği beni ilgilendirmiyor." dedi.

Baba Mehmet Aslan şöyle dedi:

Devlet büyükülerim beni arayarak başsağlığı ve üzüntülerini ifade etmişlerdir. İnsanların neyi söyleyip neyi söylemediği, hangi düşüncenin nereye varmak istediği beni ilgilendirmiyor. Bunların hepsinden azadeyim ben. Biz dört duvar arasında acımı yaşarken, dünyanın her yerinden yanımıza gelerek bize taziyede bulunan, ülkenin her yönünden gelen onbinlerce yüzbinlerce insan oldu. Ben bu yüksek gönüle sahip insanların önünde hürmetle eğiliyorum.

TEZEL'İN TARTIŞMA KONUSU OLAN TWEET'LERİ

1.20150216224247.jpg

2.20150216224301.jpg