BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30
HABER /  MEDYA

Özgecan Aslan'a Acun desteği! Acıyı bilen biri olarak...

Özgecan Aslan ile ilgili açıklamalar yapan Acun Ilıcalı yasaların değişmesini ve bu vahşetin unutulmaması gerektiğini söyledi.

Abone ol

Özgecan Aslan 'ın vahşice öldürülmesi ve Türkiye'nin yası O Ses Türkiye'de gecenin konusu oldu. Özgecan Aslan hakkında düşüncelerini söyleyen ve destek olan jüri kadına şiddete dur demek için el ele verdi.

HEPİMİZ YASTAYIZ...

Özgecan Aslan'ın ölümü ile ilgili konuşan Acun Ilıcalı yasaların değişmesini istedi. Bugün çok önemli bir canlı yayın yapıyoruz, tabi biz eğlence sektörürüyüz ama bu konuyu konuşmak istiyoruz. Hepimizi kahreden bir olay yaşandı, hepimiz yastayız. Duyguları ve yaşanan vahşeti anlatmak için kelimelerin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Ama bu konuda hepimiz acı içindeyiz. Bazı değerler hepimiz için çok önemli.  Rahmetlinin ailesine başsağlığı diliyoruz sabır diliyoruz.

screen-shot-2015-02-18-at-1.16.40-pm.png

YAKINLARINI KAYBETMİŞ BİRİ OLARAK...

Ben yakınlarını kaybetmiş biri olarak acıyı çok iyi anlıyorum ama buradaki vahşeti dile dökemiyoruz. İnşallah bu olay ibret olur, böyle vicdansız yaratıklara bundan sonrası ile ilgili yeni bir dönem başlar diyorum. Çünkü olayı duyduğumuz zaman hepimizin nuktu tutuldu. Yaşayan ancak anlar ama biz de bu konu ile ilgili duyarlı davranmalıyız. Bu konuyu unutmamalı, unutturmamalıyız diyorum

screen-shot-2015-02-18-at-1.16.47-pm.png

CANLI YAYINDA AÇIK AÇIK SÖYLÜYORUM...

Özgecan Aslan ile ilgili konuşan Hadise ise canlı yayında içini döktü.  Hadise 'Bu konu ile ilgili çok şey var söylenecek. Kadınları hep ön plana çıkarmaya çalıştım ve bunun için hep savaşacağım. Bizler ismimizle beraber daha çok ilgi çekebiliyoruz bazı konularda.

screen-shot-2015-02-18-at-1.17.03-pm.png

Ben Zeo ile konuştum, o da ben demeden 'Hadise bu konu ile ilgili söz yazmak istiyorum' dedi. Altını ne kadar çizersek o kadar iyi. Açık açık söylüyorum yasalar değişmeli böyle insanlar yaşamamalı, kusura bakmayın canlı yayınayız ama bu konuda mütevazi olmuyorum devlete sesleniyorum. Ne olur bu insanlar dışarıya çıkmasınlar, yok olsunlar...

ZEO JAWEED ÖZGECAN ASLAN İÇİN YAZDI SÖYLEDİ...

Hadise'nin takımında yer alan ve finale yükselen Zeo Jaweed ise Özgecan Aslan için yazdığı şarkı 'Kabus'u canlı yayında sahnede seslendirdi.