BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,45
HABER /  MAGAZİN

Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy hayat kurtardı!

MUĞLA Marmaris'te dizi çekimleri için bulunan Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy yol kenarında buldukları yaralı karakulak iyileşti, doğaya bırakıldı.

Abone ol

Marmaris'te dizi çekimleri için bulunan Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy, geçen ay gezi için gittikleri Karacasöğüt'ten dönerken Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Marmaris'teki katı atık tesisi yakınlarında bir karakulak yavrusunun bitkin halde yattığını gördü.

Ünlü oyuncular, hayvanı hemen otomobile alarak Marmaris Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Fethi Halepliler'e götürdü. Dr. Halepliler, enfeksiyon nedeniyle ölmek üzere olan dişi karakulak yavrusuna müdahale ederek serum taktı; antibiyotik tedavisine başladı. Tedavinin sonuç vermesiyle hayati tehlikeyi atlatan karakulak, Marmaris Milli Parklar Müdürlüğü'ne getirildi. Yavru karakulak tedavisinin devamı için Gökova'daki Medikavet Hayvan Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisinin ardından normal yaşama dönen yavruya kuduz aşısı yapılarak Marmaris Milli Parkı'nda doğaya bırakıldı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERMİŞTİ

Özge Özpirinçci, karakulağı bulduğu ana ait görüntüler sosyal medya hesabından kaldırırken kısa süre önce durumu ile ilgili bilgi verici bir paylaşımda bulundu. Güzel oyuncu, "Karakulak gun gectikce daha iyiye gidiyor . Besinsizlikten kaynaklanan anemisi verilen serumlarla gideriliyor. Su an icinde bulundugu kafes, kendi buyuk kafesi temizlenirken bekledigi kafes. Biraz daha palazlandiktan sonra dogaya salinacak. Eger musait olursam ben de orda olmaya calisacagim. Lutfen dogal hayata saygi duyalim ve koruyalim. Zevklerimiz ve luksumuz icin hayvanlari katletmeyelim." açıklamasıyla herkesi sevindirdi.