BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.496,13
HABER /  GÜNCEL

Özel eğitimli köpeklerle aranıyor

Gaziantep’te arazi anlaşmazlığı yüzünden 4 kişiyi öldürdükten sonra arazide izini kaybettiren katil zanlısı için Jandarma bölgede özel eğiti...

Abone ol

Gaziantep’te arazi anlaşmazlığı yüzünden 4 kişiyi öldürdükten sonra arazide izini kaybettiren katil zanlısı için Jandarma bölgede özel eğitimli köpeklerle arama çalışması başlattı.
Bugün sabah saatlerinde Yavuzeli ilçesine bağlı Bakırca köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada tabancayla vurulan aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetmişti. Olayın ardından şüpheli Cemal Çelik eşiyle birlikte otomobile binerek köyden ayrılmış ve Tandırcı mezrası civarı otomobili bırakarak kayıplara karışmıştı. 4 kişinin katil zanlısı ve eşini bulmak için Jandarma bölgede geniş çaplı arama başlattı. Aramalara Tandırcı Mezrası’nda yoğunlaşan Jandarma, komando birliklerinden ve özel eğitimli köpeklerden de faydalandı. Bölgeye getirilen özel eğitimli arama kurtarma köpeği otomobilde bulunan şüpheliye ait elbise koklattırıldıktan sonra araziye bırakıldı. İz sürmeye başlayan köpekle birlikte onlarca komando ve jandarma bölgeye yayılarak arama tarama çalışmalarını sürdürdü. Arama çalışmalarının sabah saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.
(İHA)