BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM

Özdil'den CHP'ye çatıyı yerle yeksan eden sorular!

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu ismine sert tepki gösteren Yılmaz Özdil, İhsanoğlu'nun oğlunun düğününden paylaştığı notlarla CHP yönetimine çarpıcı sorular yöneltti...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çatı aday olarak gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu ismine muhalefet eden yazarlardan Yılmaz Özdil bugünkü yazısında İhsanoğlu'na dair çarpıcı bazı detaylar paylaştı.

EKMEL BEY'İN OĞLUNUN DÜĞÜNÜNDE AK PARTİ GEÇİDİ

Özdil, Hürriyet sindeki köşesinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun 10 ay önce oğlunu evlendirdiği düğün töreninde yaşananları paylaştığı yazısında ilginç anektodlara yer verdi. Düğünün davetlileri arasında tek bir CHP'li ve MHP'li olmadığını vurgulayan Özdil, onur konuğunun ise AK Parti'li Bakan Beşir Atalay olduğunu yazdı. Nikah şahidi olarak seçilen kişilerin ise Tayyar Altıkulaç ve Zeki Yamani olduğunu kaydeden Özdil "Tayyar Altıkulaç, eski diyanet işleri başkanı, AKP kurucusu, AKP milletvekiliydi. Zeki Yamani, eski OPEC başkanıydı, Suudi Arabistan petrol bakanıydı, şeyh." diyerek törende bir AK Parti geçidi yaşandığını ima etti.

ANİDEN FIŞKIRAN İHSANOĞLU SEVGİSİ TUHAF DEĞİL Mİ?

"Madem ki, Ekmeleddin beyi cumhurbaşkanı yapacak kadar yakından tanıyor CHP... O halde neden, en mutlu gününde yoktular? İnsan sevdiklerini düğününe çağırmaz mı?" diye soran Yılmaz Özdil "Sadece 10 ay önce, aralarında merhaba bile yokken, aniden fışkıran bu Ekmeleddin bey sevgisi tuhaf değil mi?" diyerek sorularına devam etti.

BU İSMİ CHP'NİN KULAĞINA KİM FISILDADI?

"Tayyip Erdoğan’ın kötü adam olması, Ekmeleddin İhsanoğlu’nu iyi adam yapmaz." diyen Özdil, CHP yönetimine seslendiği yazısında "Esamisi okunmazken, Ekmeleddin
İhsanoğlu ismini kulağınıza kim üfledi?" diye sordu.