BIST 9.802
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,37
MEDYA

Özden Cerrahoğlu ile Çiğdem Çelik kavga etti!

İşte Benim Stilim All Star 24 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Özden Cerrahoğlu ile Çiğdem Çelik kavga etti.

İşte Benim Stilim All Star 24 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Çiğdem Çelik, Özden Cerrahoğlu'nun yaptığı kombini daha önce Nazlı Kayaaslan'ın giydiği kombine benzetince ikili arasında gerginlik yaşandı.


Özden Çiğdem'in manasız şeyler söylediğini ama kendisinin daha farklı kombinlediğini söyledi. Gülşah Yılmaz ise Özden'in renk kullanmamasını, aynı formda siyah gömlek giydiği için herkesin aynı şeyi düşündüğünü söyledi. Gülşah'ta Özden'den benzer kombin beklemediğini söyledi. Ayşegül Doğan'da aynı kombin olduğunu söyledi ve Özden'in alt styling çalışmamasını eleştirdi. Özden farklı ayakkabılarla bunu yaptığını söyleyince Ayşegül Özden'in hiç kot giymediğinden örnek verdi. Ayşegül, Özden'in All Star'a önem vermediğini, Özden isminin arkasına sığındığını iddia etti. Çiğdem Çelik ise "Özden ismine sığınıyorsun" yorumunun ne demek olduğunu sorunca Ayşegül ile Çiğdem arasında gerginlik yaşandı.


Kendisini savunan Çiğdem'i "Çiğdem aradan çıkmaya bayılır" deyince Çiğdem ile Özden arasında ayrı bir gerginlik yaşandı. Ayşegül, Özden'in güçlü ve zevkli bir rakip olduğunu kotuda güzel kombinleyebileceğini söyledi. Ayşegül Doğan kendisinin benzer kombin yaptığında aynısı diye eleştirildiğinin ama Özden'e kimsenin birşey demediğine dikkat çekince Nihal Candan "Ben bunu eleştirebilirim" diyerek Özden'in daha önce iyi puan alan kombini yapmasını eleştirdi. Özden ise sürekli farklı parçalar kullandığını ama bunun bile eleştirildiğini söyledi. Ayşegül "Seni takip edenler sende farklı şeyler görmek istiyorlardır ben sürekli bu konuda mesaj alıyorum" deyince Özden "Bana böyle bir yorum gelmedi ama senin için yaparım" dedi. Ayşegül bunun üstüne "Demek ki seni yeteri kadar önemsemiyorlar" diye cevap verdi.


Nur Yerlitaş Özden'e ne olduğunu sorunca Özden "Jean giymiyormuşum, Çiğdem beni korumakla Ayşegül'ü korumak arasında kaldı, anlam karmaşası yaşattı" diye cevap verdi. Çiğdem ise "Arada kalmadım, anlayamadığım bir şeyi sordum" diye arkadan cevap verdi. Ödül gecesi dönüşünde Çiğdem Çelik ve Özden Cerrahoğlu arasında kavga yaşandığını duyduğunu söyleyen Nur Yerlitaş'a Özden, Çiğdem'in birilerine birşeyler duyurma peşinde olduğunu, kendisiyle alakası olmayan konulara karıştığını, burada sürekli iyiyim duruşu sergilediğini ama karakterinin böyle olmadığını söyleyerek eleştirdi. Çiğdem ise Özden'in yanar döner olduğunu iddia etti ve "Kimin kayığına binersen oraya gidiyorsun" diye çıkıştı. Özden ise "Seni kaileye bile almıyorum diyerek" tartışmayı sonlandırdı.

Sitene Ekle