BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Özdemir'in sözleri CHP'li İnce'yi kızdırdı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yolava'da kesilen ağaçlar için Türkiye'den özür diledi.

Abone ol

İNTERNETHABER- CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova'da kesilen ağaçlar için Kanal D Ana Haber'de Türkiye'den özür diledi. Yalova Belediyesi'nin Karayolları tarafından ağaç katliamına zorlandığını iddia eden İnce, ağaç kesimiyle ilgili gerekçeleri sıralaması Cüneyt Özdemir'in tepkisine neden oldu. Özdemir'in İnce'ye "Sizin anlayacağınız biçimde" söyleyim sözleri, ikili arasında gerginliğe neden oldu.

CHP Milletvekili Muharrem İnce, Kanal D Ana Haber'de CHP'li Yalova Belediyesi tarafından yapılan ağaç katliamını değerlendirdi. İnce, kesilen çınar ağaçları için partisi adına Türkiye'den özür diledi.

KARAYOLLARI BASKI YAPTI

Ağaçların kesilmesini kabul edilmesinin mümkün olmadığını söyleyen İnce, özellikle akşam saatlerinde kesimin yapıldığı bölgede trafiğin oldukça yoğun olduğunu söyledi. Belediyenin burada Karayolları'nın baskısına boyun eğdiğini ve bundan kendisinin haberdar edilmediğini anlatan İnce, ağaçların zorunlu olarak kesildiğini ve her kesilen ağaç için on katı yeni fidanların dikileceğini söyledi.

CANLI YAYINDA GERGİNLİK

Cüneyt Özdemir'in "Size herkesin anlayabileceği bir şeyi tane tane sormak istiyorum" sözleri ise ikili arasında gerginliğe neden oldu. Özdemir'in bu sözlerine CHP'li İnce canlı yayında tepki gösterdi. İşte o ilginç tartışma;