BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,65
HABER /  MAGAZİN

Özcan Denizin yeni filmi geliyor

Özcan Deniz şimdilerde seyirci karşısına yeni filmiyle çıkmaya hazırlanıyor...

Abone ol

Bugüne kadar 'Kolay Para', 'Neredesin Firuze', 'Asmalı Konak' ve 'Keloğlan Kara Prense Karşı' isimli sinema filmlerinde rol alan Özcan Deniz, senaryosunu yazdığı, yöneteceği ve başrolünü oynayacağı "Ya Sonra" adlı yeni filmine hazırlanıyor.

Yapımcılığını Tim's Productions'un üstlendiği filmde Deniz'e kadın başrol oyuncusu olarak 'Çemberimde Gül Oya' dizisi ve 'G.O.R.A.' filmiyle yıldızı parlayan Özge Özberk eşlik edecek. Romantik komedi türünde ve 1 milyon dolar bütçeli filmin çekimlerinin 10 Eylül'de başlaması planlanıyor. Filmin sponsorluk dosyasında ise Deniz'in daha önce röportajlarında söylediği, "1 milyon garanti seyircim var" sözü de yer alıyor. Sponsor görüşmelerinin devam ettiği filme, ana sponsor olmak isteyen firmalar, yaklaşık 400 bin dolar artı KDV'yi gözden çıkarmak zorunda.
Filmin 2007 Şubat ayında gösterimde olacağını söyleyen yapımcı Timur Savcı, "Ya Sonra', 'Notting Hill' ve 'Mesajınız Var', tarzında bir film olacak. Filmde üç başrol var. Kadın oyuncumuz Özge Özberk, Didem karakterini canlandırıyor. İki de erkek başrol var. Birini Özcan Deniz oynayacak, ama hangi rol olduğu kesinlik kazanmadı. Diğer başrol için casting çalışması devam ediyor" diye konuştu.