BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.438,90
HABER /  MAGAZİN

Özcan Deniz'in 6 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan'ın hali

Özcan Deniz 6 aylık hamile olan sevgilisi Feyza Aktan ile İstanbul Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. 45 yaşındaki Özcan Deniz'in 25 yaşındaki sevgilisi Feyza Aktan'ın karnı bir hayli büyümüştü. İşte hamile Feyza Aktan'ın son hali;

Abone ol

Özcan Deniz ile hamile sevgilisi Feyza Aktan Kıbrıs'a giderken havaalanında görüntülendi. Karnı büyüyen ve hamileliği artık belirginleşen Feyza Aktan son hali ile objektiflere yansıdı. Kilo aldığı görülen Feyza Aktan hamileliği altıncı ayında.

Kıbrıs’a bir arkadaşının yanına giden Özcan Deniz ve Feyza Aktan kameralara poz verirken çok neşeliydi. Özcan Deniz X Ray’in önüne geldiklerinde görevlinin yanına gidip eşinin hamile olduğunu, cihazdan geçmemesi gerektiğini söyledi.

45 yaşındaki Özcan Deniz'den hamile kalan sevgilisi Feyza Aktan erkek bebek bekliyor. 25 yaşında olan Feyza Aktan ile Özcan Deniz'in ne zaman evlenecekleri ise merak konusu.

Özcan Deniz nikahın ne zaman ve nerede olacağı sorularını yanıtsız bırakırken, çocuk için yapılacak evliliğin formalite olacağı söylentileri var. Özcan Deniz kısa bir süre önce Zekeriyaköy’de lüks villa almıştı ve burada yaşamaya başlamıştı.

Özcan Deniz'in hamile sevgilisi Feyza Aktan henüz 25 yaşında. Özcan Deniz ile sevgilisi arasında 20 yaş fark var.