BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.491,42
HABER /  MAGAZİN

Ozan Orhon'un yeni işini biliyor musunuz?

Bir zamanların ünlü şarkıcısı Ozan Orhon'un bir otelde müşteri temsilciliği yaptığı ortaya çıktı.

Abone ol

1990'larda ünlenen popçu Ozan Orhon, Kıbrıs'ta bir otelde müşteri temsilciliği yapıyor.

Beyaz TV'de yayınlanan magazin programı "Söylemezsem Olmaz" ekibi, bir zamanların çok ses getiren şarkıcısı Ozan Orhon'un Kıbrıs'ta bir otelde müşteri temsilciliği yaptığını ortaya çıkardı.

"İKİ MESLEĞİ BİR ARADA GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYORUM"

Programa telefonla bağlanan Ozan Orhon, "Daha önce animasyonculuk da yapmıştım, şimdi sezon açıldığı için burada çalışıyorum. Şarkıcı olmadan önce de turizm otelciliğin okulunu okudum. Ara ara yine sahneye çıkıyorum. İki mesleği de bir arada götürmeye çalışıyorum. Kıbrıs'ı eşim çok seviyor o istediği için geldim. Otelde mutluyum, huzurluyum, 4 aydır buradayım, Sanatçılar beni gördüklerinde çok şaşırıyorlar, sanatçılarımızı rahat ettirmek için her şeyi yapıyorum bir nevi menajerlik gibi. 1998'de de burada bulunmuştum. Herkese tavsiye ederim" dedi.

OZAN ORHAN KİM?

İlk albümü Oldu mu Şimdi'yi 1992'de piyasaya çıkaran Orhon'un, 'Saman Alevi, Ortada Kuyu Var, Zeynep ve Oldu mu Şimdi' şarkıları öne çıktı.

Müzik dışında sunuculuk da yaptı 1993 tarihinde İnter Star TV'de “Senkron” adında bir yarışma eğlence programı sundu. 2006 tarihinde ise Show tv'de “Pazar Keyfi” adındaki magazin programını ve “denemeye değer” isimli programı sundu.

19 Haziran 1997 de manken Ebru Şallı ile Sabancı Korusu'nda peri masalı gibi bir törenle evlenip bir yıl sonra boşandı, 2000 yılında manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin ile evlendi bu evliilik 3 yıl sürdü. Çift 20 Ağustos 2003'de boşandı. Lara Yağmur adında bir kızları var.

Sanatçı 2009 yılı başlarında aşırı kiloları ile Tv ekranlarına gelmiş midesine taktırdığı kelepçe ve daha sonrası verdiği kilolarla gündem oluşturmuştu. Mide kelepçesi sağlık sorunları nedeniyle alınmıştı.