BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.302,73

Ozan Güven "kadınlar denge bozar"

Ozan Güven "kadınlar denge bozar"

Son zamanların en çok konuşulan erkeklerinden. ‘Arif V 216’da Robot 216’ya, ‘Fi’de Can Manay’a hayat verdi. GQ’nun En İyi Aktör ödülünü de kaptı. Ozan Güven ile rollerini,kadınları ve aşkın takıntılı halini anlattı.

Ozan Güven "kadınlar denge bozar"

Fi dizisinin başarılı ve karizmatik oyuncusu Ozan güven Posta'dan Şirin Sever'in sorunlarını yanıtladı. Arif V 216 ile gişede 5 milyona yakın izleyici sayısına ulaşan, Fi dizisi ile psikopat bir karakter olan Can Manay karakterini büyük bir kitleye sevdiren Ozan Güven hayatının belki de en yoğun ve parlak dönemini yaşıyor. Yaşadığı bu dönemi şu sözlerle ifade ediyor başarılı oyuncu: "Dizi başladı, hiç ara vermeden 12 bölüm çektik. Sonra, saçlarımı kazıttım ‘Arif V 216’yı çektik. O bitti, tekrar dizi... O yüzden biraz yorgunum ama iyiyim. Çıkan işlerden memnunum."

Ozan Güven "kadınlar denge bozar"

Türk sinema tarihinde belki de hiçbir psikopat karakter Can Manay kadar sevilmedi ve onun kadar karizmatik olamadı. Can Manay karakterinin neden sevildiğiyle ilgili soruya şu sözlerle yanıt veriyor Ozan Güven: "Değişik bir psikiyatrist. Kitapta daha sevimsiz bir adamdı. Onu daha sevilebilir bir hale getirmek için biraz çalıştım. Uzun zamandır karizmatik bir rol oynamıyordum, onun da etkisi var." İşte bu güzel röportajın devamı...

Ozan Güven "kadınlar denge bozar"

Karizmatik karakteri yaratmak için kendinden neler ekledin? - Kendimden bir şey katamadım, çünkü ben normal hayatımda karizmatik bir adam değilim.

Ozan Güven "kadınlar denge bozar"

Dediğin gibi kitapta bu kadar sempatik bir adam değildi. Elini korkak alıştırmadan söyle, şunu şunu yaptım diyebiliyor musun? -Yok. Tevazu gösteremeyeceğim. Kıyafetinden hal ve tavırlarına, köşeleri öyle dönmesinden simetri hastalığına, gözlüklerinden ceketinin yakasını kaldırışına her şeyinde emeğim var. Bir de bu herifin biraz daha vicdanlı ve tutkulu olmasını üzerine ekledim. Aşk dendiğinde onun için akan sular duruyor gibi. Bir yerden de kadınlar onu yakaladılar.