BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.435,08
HABER /  GÜNCEL

Öz kızını hamile bıraktı

5 çocuk babası 46 yaşındaki A.K., cinsel ilişkiye girip hamile bıraktığı 13 yaşındaki kızı Ü.K.'nin bebeğini öldürdü

Abone ol

Aksaray’da 5 çocuk babası 46 yaşındaki A.K., cinsel ilişkiye girip hamile bıraktığı 13 yaşındaki kızı Ü.K.'nin dünyaya getirdiği bebeği, bir taşının altına bırakarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.

Niğde’nin Bor İlçesi’ne bağlı Obruk Köyü’nde oturan 13 yaşındaki Ü.K.’nin evine giderek dünyaya getirdiği bebeği görmek isteyen polis ekibi, bebek bulunmayınca aile fertlerini sorguya aldı ve korkunç gerçeği ortaya çıkardı.

Kamyon şoförlüğü yapan A.K. sorgusunda, amcasının oğluna kaçtıktan sonra tekrar eve dönen kızı Ü.K. ile kızlık zarı kontrolü yapmak için eşi 44 yaşındaki S.K.'nin gözü önünde ilişkiye girdiğini, daha sonra kızıyla birkaç kez daha cinsel ilişkide bulunduğu onu hamile bıraktığını itiraf etti.

Gözaltına alınan anne S.K. da kızı ile ilişkiye girmemesi için eşi A.K.'yı uyardığını ancak kendisini dinlemediğini bu nedenle eşiyle tartıştığını söyledi. 13 yaşındaki Ü.K. ise polisteki ifadesinde tecavüz olayını doğrulayarak, “Babam benimle ilişkiye girdi. Çok korktum. Ne olduğunu anlayamadım. Çok ağladım. Bebek doğunca bir yere bıraktık” diye konuştu.

Kızını hamile bırakıp, dünyaya gelen çocuğu öldürdüğünü itiraf eden A.K. sorgusundan sonra çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne S.K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Ü.K. ise Aksaray Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Ahmet Girgin Çocuk Yuvası’nda koruma altına alındı.

Kaynak : HÜRRİYET