BIST 8.807
DOLAR 32,31
EURO 35,16
ALTIN 2.282,21
DÜNYA

Oyuncak silahla banka soydu! O anlar kameralara böyle yansıdı

KUVEYT'te Körfez Bankasını 7 EURO luk oyuncak silahla soymaya çalışan yüzü maskeli soyguncu, kısa süre sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Kuveyt'de bulunan Körfez Bankası, burka giyen silahlı bir soyguncu tarafından soyuldu.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kadın elindeki bir silahla bankaya giriyor. Kasadaki nakit paraları silah zoruyla çantasına attıran şüpheli, elindeki silahla bankadan uzaklaşıyor.

Polis tarafından aranan şüpheli olaydan kısa bir süre sonra gözaltına alındı. Kadın olduğu anlaşılan hırsızın aldığı paraların bir kısmı ve atılan kadın kıyafetleri ise yol kenarında buldu.

7 EUROLUK OYUNCAK SİLAHLA SOYDU: Yakalanan zanlı yaptığı soygunu itiraf etti. Elindeki silahın oyuncak olduğunu söyleyen zanlı, bir aydır bu soygunu planladığını açıkladı. Daha sonra kendisine en uygun zamanı seçen zanlı, 7 erouluk oyuncak silah, el çantası ve burka ile hazırlık yaparak banka şubesine gidip hırsızlık olayını gerçekleştirdiğini söyledi.

Banka çalışanları ise yaptığı açıklamada şüphelinin soygun sırasında direnmemeleri gerektiği konusunda tehdit ettiğini ve yanından üç keskin nişancı bulunduğunu kaçışı sırasında kimsenin onu takip etmemesini söylediği için direnemediklerini bildirdi.

Körfez Bankası şubesi, olağan dışı soygunla alakalı sosyal medyada yayınlanan haberlerin doğru olduğunu ancak kimsenin zarar görmediğini açıkladı.

Sitene Ekle