BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 34,99
ALTIN 2.325,69
HABER /  GÜNCEL

Öyle bir sebep yüzünden öldürdü ki!

"Tarla sınırı" yüzünden tartıştılar. Kavga büyünce komşusu evden tüfeğini aldı ve karşı eve ateş açtı.

Abone ol

Kastamonu'da kavga ettiği komşusu, eşi ve oğlunu av tüfeğiyle öldüren, kızını da yaralayan zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Merkeze bağlı Numanlar köyünde çıkan kavgada, akraba ve komşusu olan Yaşar Türitalemdaroğlu (58) ile eşi Seher (51), oğlu Hakan Türitalemdaroğlu'nu (31) öldüren, kızı Semra Türitalemdaroğlu'nu da (30) yaralayan Mehmet Türitalemdaroğlu (54), jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye götürüldü.

KASTEN ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN TUTUKLANDI 

Cumhuriyet savcısı tarafından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen zanlı, ''kasten adam öldürmek'' ve ''kasten adam öldürmeye teşebbüs'' suçlarından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

TARTIŞMA "TARLA SINIRI" YÜZÜNDEN ÇIKMIŞ

Numanlar köyünde dün meydana gelen olayda, Mehmet Türitalemdaroğlu ile Yaşar Türitalemdaroğlu arasında, ''tarla sınırı'' konusunda çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşmüş, daha sonra evine giden Mehmet Türitalemdaroğlu, balkondan av tüfeği ile karşı evin önünde bulunan Türitalemdaroğlu ailesine ateş açmıştı.

Yaşar, eşi Seher ve oğlu Hakan Türitalemdaroğlu, olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan kızı Semra Türitalemdaroğlu Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Jandarma ekipleri, olayın ardından Mehmet Türitalemdaroğlu'nu gözaltına almıştı.