BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.508,61
HABER /  DÜNYA

Öyle bir benzetme yaptı ki !

Köşe yazarı ve spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray ile yolları ayrılan Fatih Terim’i çok sert ifadelerle eleştirdi. Kütahyalı, ...

Abone ol

Köşe yazarı ve spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray ile yolları ayrılan Fatih Terim’i çok sert ifadelerle eleştirdi. Kütahyalı, “Fatih Terim, Galatasaray Başkanına, Adana Genelevinin çaycısı muamelesi yaptı ve bunun sonucunda da haklı olarak gönderildi” dedi.
Sosyal medyadaki hesabından açıklamalar yapan Kütahyalı, Fatih Terim’in bugün saat 13.30’da basın toplantısı düzenleyeceğini hatırlatarak, “Sinyor Terim bakalım neler diyecek 13.30’da. Acaba sinyor Terim GS Başkanına yaptığı terbiye dışı hareketleri nasıl savunacak 13.30’da? Fatih Terim, GS başkanına, Adana Genelevi’nin çaycısı muamelesi yaptı ve bunun sonucunda da haklı olarak gönderildi. Başkan ile çalışan profesyonel ilişkisi bellidir. Başkana meydan okumak her türlü hukuk ve edebe aykırıdır. Başbakan ve genelkurmay başkanı arası ilişki neyse başkan ve teknik direktör ilişkisi de aynıdır” ifadelerini kullandı.
(İHA)