BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
HABER /  MEDYA

Öykü Serter patladı! Duygu Barazi kürk şoku

İşte Benim Stilim son bölümde Duygu Barazi gerçek kürk giyince ortalık karıştı. Duygu Barazi'nin kürkünü gören Sinem Umaş gözyaşlarına boğuldu.

Abone ol

İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarından Duygu Barazi son bölümde giydiği gerçek kürkle stüdyoda buz gibi bir hava estirdi. Gerçek hayvan derisinden kürk giyen Duygu Barazi 'ye ilk tepki Kaynana Semra ile tanınan Sinem Umaş 'dan geldi. Sinem Umaş gözyaşlarına boğuldu.

İşte Benim Stilim kızlarından Duygu Barazi hostes mesleğini bırakıp yarışmaya katılan isimlerden biri. Duygu Barazi yarışmaya gerçek hayvan derisi kürkle katılınca önce Öykü Serter'den tepki aldı. Öykü Serter yarışmacının gerçek kürk giymesine 'Sen güzel olacaksın diye bir hayvanın ölmesine hiç gerek yok. Sen burada nefes alabiliyorsan başka bir yerde bir hayvan ölmek zorunda değil. Hiç böyle bir hakkın yok" dedi.

ÖYKÜ SERTER FENA BOZDU
duygu-barazi-gerçek-kürk.jpgİŞTE BENİM STİLİM KİM ELENECEK?

Duygu Barazi durumu toparlamak için 'Ben de hayvanseverim' savunmasını yaptı. Ancak Öykü Serter 'Üzerindeki ile hayvanseverim diyebilme ihtimalin yok. Kendine hayvansever dememeni tercih ederim. Biz kesinlikle gerçek kürke burada karşıyız" karşılığın verdi.

SİNEM UMAŞ KÜRKE AĞLADI
sinem-umaş-ağladi.jpg
Sinem Umaş 'şu an senden nefret ettim" diyerek canlı hayvan derisinden yapılan kürkle yarışmaya katılan Duygu Barazi'ye tepki gösterdi. Sinem Umaş kürke baktıkça dayanamadı ve sonunda ağlamaya başladı.