BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Otomotivde yüzleri güldüren kampanya

Otomotivde yüzleri güldüren kampanya

Otomotivde son kampanyalardöviz kurundaki artış ve 2012 model yılına geçişle birlikte ağustos ayında düşen otomobil satışlarının, eylül ayında dozu artan kampanyalarla birlikte yeniden yükselişe geçmesi bekleniyor. bu doğrultuda tüketiciler için 15 bin tl'lik indirimlerden, ödemeleri 4 ay...

Otomotivde yüzleri güldüren kampanya

OTOMOTİVDE SON KAMPANYALAR

DÖVİZ kurundaki artış ve 2012 model yılına geçişle birlikte ağustos ayında düşen otomobil satışlarının, eylül ayında dozu artan kampanyalarla birlikte yeniden yükselişe geçmesi bekleniyor. Bu doğrultuda tüketiciler için 15 bin TL'lik indirimlerden, ödemeleri 4 ay ötelemeye, 60 ay vadeden, 12 aya kadar sıfır faize kadar için bir çok cazip seçenek sunuluyor.

İşte en son otomobil fırsatları…

Kaynak: Hürriyet Oto Yaşam

Otomotivde yüzleri güldüren kampanya

FORD

FORD Otosan, destekli eşit taksitli Ford Finans kredi kampanyası ile 2012 model yılına ait binek araçlarda 20 bin TL’ye 20 ay vadede yüzde 0.5 faiz oranı uyguluyor. Ford, kredi kullanmayacak olan müşteriler için ise yüzde 2’lik peşin alım desteği sağlıyor. Ayrıca yeni Focus’a Ford Options sayesinde ayda sadece 579 TL ödeyerek sahip olmak mümkün.

Otomotivde yüzleri güldüren kampanya

FORD

Ford Fiesta ise 460 TL’den başlayan taksitlerle satılıyor. Ford, eylül ayında 2011 model Transit Connect modellerinde tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı üzerinden 750 TL’lik kampanya desteği ve 2011 model Ford Transit modellerinde de yüzde 2’lik model yılı desteği sağlıyor.

Otomotivde yüzleri güldüren kampanya

JEEP

TOFAŞ'ın bünyesine giren Jeep, 70'inci yıl kutlamaları kapsamında ağustos ayında yaptığı ve Türkiye’de satılan tüm Jeep modellerini kapsayan satış kampanyasına, bu kez sadece 2011 model Grand Cherokee ile devam ediyor. Chrysler Group Financial Services tarafından gerçekleştirilen kampanya ile yeni Jeep Grand Cherokee’ye yarısını ödeyip, yarısını ise 1 yıl sonra ödeyerek sahip olmak mümkün.