BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.507,47
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Otomotiv sektörünün doğru adresi

Otoalsat.com, kullanıcılarına daha iyi hizmet edebilmek amacıyla son teknolojiye uygun olarak  tamamen yenilendi.

Abone ol

www.otoalsat.com/ Toksü & Chase Halkla İlişkiler tarafından 2001 yılında, web business projesi olarak hayata geçirilen Otoalsat.com, kullanıcılarına daha iyi hizmet edebilmek amacıyla son teknolojiye uygun olarak  tamamen yenilendi.

Yenilenen portal kullanıcılar için çok daha rahat kullanım imkanı sunuyor. Yetkili Satıcılar, Galeriler ve sahibinden kullanıcılar, site içinde istedikleri gibi hareket ederek, çok daha rahat bilgilenecekler, araç ilanı verecekler ve mevcutları inceleyecekler.

Diğer yandan, sitenin teknolojik alt yapısı ve tasarımı da kullanıcıların  rahat ve zevkli kullanımı için tamamen yenilendi. www.otoalsat.com kullanıcıların, otomobil alım satım işlemlerini kolaylıkla yapabilecekleri, otomobil tutkunlarının güncel haberleri takip edebilecekleri, istedikleri her bilgiye diledikleri zaman ulaşabilecekleri bir otomotiv sitesi. Kurulduğu günden bugüne hızla üye sayısını arttırmaya devam eden www.otoalsat.com ’da otomotiv üreticilerinden yetkili satıcılara, bayi ve galerilerden, otomobil kullanıcıları ve otomobil meraklılarına kadar geniş bir üye kitlesi bulunuyor.

Otoalsat TV sitenin yeniliklerinden biri. Sektörel konuların tartışılacağı bir tv olacak. Marka ve Şehir sayfaları, CarBrandTest, Video Galeri, Foto Galeri, AutoShow, Yeşil Oto, Kadın ve Oto, Çocuk ve Oto, Sağlık, Seyahat ve pek çok bilgiyi içeren bölümlerle daha dolu ve daha hareketli bir otoalsat.com kullanıcısıyla dost olacak. Sitede yer alan her türlü içeriğe kullanıcılar yorum yapabiliyor ve diğer üyelerle fikir alışverişinde rahatlıkla bulunabiliyor.


  https://www.facebook.com/otoalsat                   http://twitter.com/otoalsat