BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,84

Otomotiv Sektörünün Büyük Buluşması İstanbul Autoshow 2017

Otomotiv Distribütörleri Derneğinin (ODD) düzenlediği fuarda Türkiye’de faaliyet gösteren otomotiv markaları yanında aksesuar, bilişim, yan sanayii firmaları, basın kuruluşları ve sivil toplum örgütleri de bulunuyor.

Türkiye’nin en önemli otomotiv etkinliği 2 yılda bir düzenlenen İstanbul Autoshow  kapılarını açtı. Açılışını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Tarık Sönmez, ODD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar’ın gerçekleştirdiği Autoshow İstanbul 2017 bugün itibariyle 30 Nisan 2017 ye kadar Tüyap Büyükçekmece Fuar alanında tüm otomobil severlerin ziyaretini bekliyor.” Geleceğe Yakından bakın” temasıyla düzenlenen fuarda 50 si konsept ve henüz satışa çıkmayan otomobillerden oluşan 300 model sergilenecek.

Otomotiv Distribütörleri Derneğinin (ODD) düzenlediği fuarda Türkiye’de faaliyet gösteren otomotiv markaları yanında aksesuar, bilişim, yan sanayii firmaları, basın kuruluşları ve sivil toplum örgütleri de bulunuyor.

Birçok markanın yeni modellerini tanıtacağı fuar alanında aynı zamanda ziyaretçileri küçük süprizler bekliyor. Bunlardan biri Generali Sigorta’ nın ziyaretçiler için sergilediği Back to the Future  (Geleceğe dönüş) filminin kahramanı Delorean DMC-12 otomobil. Film kahramanı Christopher Lloyd imzası taşıyan otomobil, oyuncuların Show, gala ve etkinlikleri için özel yapılmış. Birçoğumuzun çocukluk hayallerini süsleyen bu otomobili fuar süresince Generali Sigorta standında ziyaret edebilirsiniz.

Hafta içi 12:00 ile 21:00  hafta sonu ise 11:00 ile 21:00 saatleri arasında ziyarete açık olan fuarın  giriş ücretleri ise, hafta içi 10 hafta sonu 20 TL. Fuar hafta içi öğrenci ve kadınlar için ücretsiz. Hafta sonu ise kadınlara 10 TL öğrencilere ise 5 TL olarak ücretlendiriliyor. Fuara ulaşımın en kolay yolu toplu taşıma. Kadıköy itibariyle metrobüs ile fuar alanına kadar ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Bunun dışında Kadıköy ve Atatürk havalimanı önünden ücretsiz servisler bulunuyor. Özel aracınızla gelmek isterseniz fuar alanında 6100 araçlık otopark bulunuyor.