BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.490,42
HABER /  GÜNCEL

Otomobili çalındı sandı ama...

MANİSA'da otomobilinin çalındığını sanan kişinin dalgınlığını polis ortaya çıkardı

Abone ol

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir kişi, ATM'den para çekerken bıraktığı otomobilini birkaç dakika sonra döndüğünde bulamadı. Çalındığı sanılan otomobili bulmak için çalışma başlatan polis, el freni çekilmediği için hareket eden aracı orta refüjde buldu.

Edinilen bilgiye göre, Turgutlu Fatih Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan ATM'den işlem yapmak isteyen Selahattin Özakgün aracını çalışır vaziyette bıraktı. İşleminin ardından aracını bıraktığı yerde bulamayan Özakgün, polise aracının çalındığı bilgisini verdi. Bölgeye gelen ekiplerle birlikte çevrede arama çalışmaları devam ederken Özakgün Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Piyaleoğlu Polis Merkezine gelerek ifade verdi. Özakgün, “ATM'den para çekiyordum, hadi bir de hesap ekstrelerine bakayım dedim. Araba sudan geçtiği için kurusun diye çalışır vaziyette bıraktım, arkamı bir döndüm araba yok. Kendi kendime düşündüm arabayı karşı tarafa mı bıraktım diye ancak araba olduğu yerde yoktu. 2 dakika içinde ne olduysa oldu" dedi.

EL FRENİNİ ÇEKMEYİ UNUTMUŞ
Emniyet güçleri sanayi sitesinde çalışmalarını sürdürürken aracın el frenin çekilmediği ve bu nedenle hareket ederek alt yolda orta refüje çıktığı öğrenildi. Turgutlu'da yaşanan bu trajikomik olay sonrası polis ekipleri tekrar şahsın ifadesine başvurdu.