BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,99
ALTIN 2.438,01

Otomobilde son fırsatlar!

Otomobilde son fırsatlar!

Yılsonu itibariyle satış hedeflerini tutturmak isteyen otomotiv devleri birbiri ardına kampanyalar düzenliyor.

Otomobilde son fırsatlar!

Yılsonu itibariyle satış hedeflerini tutturmak isteyen otomotiv devleri birbiri ardına kampanyalar düzenliyor. Liste fiyatlarında önemli ölçüde düşüşe neden olan indirimlerde son düzlüğe girildi. 2016 yılına yeni bir araçla girmek isteyenlere önemli fırsatlar sağlayan indirimleri sizin için derledik. Hazırlayan: Onur Akçay

Otomobilde son fırsatlar!

Nissan Nissan, Aralık ayında Micra, Juke, Qashqai ve X-Trail sahibi olmak isteyenler için KDV’nin yarısını öderken, Micra ve Juke modellerinde yüzde sıfır faiz fırsatı, Qashqai ve X-Trail modellerinde ise 50 bin TL krediye 20 ay vade ve yüzde 0,99 faiz imkanı sunuyor.

Otomobilde son fırsatlar!

Nissan Micra için 12 bin TL krediye 12 ay yüzde sıfır, Juke için 14 bin TL krediye 14 ay yüzde sıfır faiz imkanı bulunuyor. Qashqai ve X-Trail modellerinde ise yine KDV’nin yarısını Nissan karşılarken 50 bin TL krediye 20 ay vade ve yüzde 0,99 faiz fırsatı sunuyor.

Otomobilde son fırsatlar!

Jeep Jeep’in yılın son fırsatlarını sunduğu kampanyası kapsamında 91 bin TL’lik anahtar teslim fiyatına sahip olan 1.4 litre benzinli otomatik şanzımanlı Renegade modeli için % 0 faizle 40 bin TL’ye kadar 18 ay varan vadeli kredi seçeneği bulunuyor.