BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.492,36
HABER /  DÜNYA

Otomobil yayalara ve iş yerine daldı: 8 yaralı

Malatya’da kontrolden çıkan otomobil, ağaca çarpıp kaldırımdaki yayaların arasına dalarak bir iş yerine girdi. Kazada toplam 8 kişi yaraland...

Abone ol

Malatya’da kontrolden çıkan otomobil, ağaca çarpıp kaldırımdaki yayaların arasına dalarak bir iş yerine girdi. Kazada toplam 8 kişi yaralandı.
Kaza, Malatya merkez Kışla Caddesi Akpınar Meydanı girişinde meydana geldi. M.Ö. (33) idaresindeki 44 AP 481 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kaldırıma çıkarak ağaca çarptı. Kaldırımdan geçen yayalara çarpan otomobil, daha sonra bir mağazanın vitrinine çarptı.
Kaza sonucunda sürücü M.Ö. ve yanında bulunan S.B. (21) ile E.D. (29), A.K. (16), N.A. (38), D.T. (4), A.N. (46) ve K.T. (41) isimli yayalar yaralandı. Yaralılar cadde üzerinde bulunan özel bir hastane ve Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrasında polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, kazayı merak eden kalabalık olay yerinde toplandı. Kaza nedeniyle caddede bir süre trafik akışı sağlanamadı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)