BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,73
ALTIN 2.486,34
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Otomobil tankerle kafa kafaya çarpıştı

Diyarbakır-Bingöl karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Abone ol

Fis Ovası mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Turgay İpek (25) yönetimindeki 21 GJ 815 plakalı özel araç Diyarbakır'dan Bingöl İstikametine giderken karşı yönden gelen Adnan Kırıcı'nın kullandığı 06 AK 2747 plakalı tankerle kafa kafaya çarpıştı.

Tankerin altına giren ve 50 metre sürüklenen araçtaki sürücü Turgay İpek ve ön koltukta oturan Vedat Oruç (20) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan tanker sürücüsü Adnan Kırıcı ise Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Meydana gelen Trafik kazasında Otomobilde sıkışan cesetler, olay yerine gelen Lice Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Lice Devlet Hastanesi 112 Acil Ambulansı ile yoldan geçen vatandaşların da yardımıyla araçtan çıkarıldı.

Kaza nedeniyle kara yolu bir süre trafiğe kapanırken Olay yerine gelen Lice Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Seyfioğlu Kaza ile ilgili soruşturma başlatırken Diyarbakır Bölge Trafik Müdürlüğünden olay yerine gelen Trafik ekipleri ile jandarma kazanın nasıl oluştuğu yönünde çalışmalar başlattı.

Yaşanan Feci kazada ölen 2 kişi Lice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.