BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,96
HABER /  DÜNYA

Otomobil direğe çarptı: 2 ölü

Rize’den İstanbul’a giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, Samsun’da yoldan çıktı ve elektrik direğine çarptı. Feci kazada 2 kişi hayatını...

Abone ol

Rize’den İstanbul’a giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, Samsun’da yoldan çıktı ve elektrik direğine çarptı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saat 07.00 sıralarında Samsun’un Kavak ilçesinin Çakallı mevkisi Samsun-Ankara karayolunun 29. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rize’den İstanbul’a giden ailenin içinde bulunduğu İlyas Usta (55) idaresindeki 34 GN 0141 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarındaki ağaç elektrik direğini parçalayıp menfezin duvarına çarparak durdu. Kazada, araç sürücüsü İlyas Usta, gelini Şengül Usta (25) ve torunu 3 yaşındaki Ecrin Usta yaralanırken, eşi Havva Usta (48) ve oğlu Kerim Usta (30) hayatını kaybetti. Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kavak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazada aracın içinde sıkışarak hayatını kaybeden Kerim Usta’nın İstanbul’da bir bankada çalıştığı öğrenildi. Kerim Usta’nın cesedi AFAD ekipleri ve Kavak Belediyesi İtfaiyesi ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak otopsi için Kavak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayı yaralı olarak atlatan otomobil sürücüsü İlyas Usta, "35 yıllık şoförlük hayatımda hiç kaza yapmadım. Bir aracın bile çizilmesine sebep olmadım. İstanbul’da ikamet ediyoruz. Rize’den İstanbul’a giriyorduk. Sanki önüme bir araç çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybettim" dedi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)