BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Otomobil 100 metreden uçtu: 1 ölü

Milas ilçesindeki Akgedik Barajı’nda bir otomobilin 100 metrelik baraj setinden aşağı uçması sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, bu gece saat 02.00 sularında Akgedik Barajı sahası içinde meydana gelen kazada Abdülsamet Eskici’nin (24) kullandığı 48 LC 310 plakalı lüks otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle, 100 metre yüksekliğindeki baraj setinden aşağı düştü.

Taklalar atan otomobilden fırlayan sürücü Eskici, olay yerindeki kayalıklarda feci şekilde can verdi.

Araçta bulunan Fatma Ç. (22) adlı genç bayan da araçtan fırladı ancak, düştüğü yerde kayalık bulunmaması nedeniyle mucizevi biçimde kurtuldu. Yaklaşık 40 takla atan araç, kullanılamaz hale geldi.

Baraj bekçisinin gürültüleri duymasıyla kısa sürede olay yerine gelen acil sağlık ekipleri zor bir tırmanışın ardından sürücü Eskici’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, Fatma Ç’yi 70 metre yükseklikten vatandaşların yardımıyla kurtardı. İlk müdahalesi ambulansta yapılan Ç, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının vücudunda çok sayıda kırık meydana geldiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Eskici’nin cesedi ilk inceleme yapılmak üzere 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Jandarma ekipleri kazanın yaşandığı bölgede inceleme yaptı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.