BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,14
HABER /  GÜNCEL

Otobanda şüpheli paket paniği

Düzce D-100 Karayolu Çilimli sapağı mevkiinde yol kenarında görülen valiz bomba paniği yaşanmasına neden oldu.

Abone ol

İhbar üzerine Jandarma ekipleri hemen olay yerine gelerek her türlü olumsuzluğa karşı tedbir aldı ve valizin çevresine kimse yaklaştırılmadı.

Düzce’de gece saat 22.00 sıralarında D-100 Karayolu’nun Çilimli sapağı mevkiinde vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Bayram dönüşleri nedeniyle yoğunluğun arttığı saatlerde yol kenarında ki valiz bomba paniği yaşanmasına neden oldu. İhbar üzerine Jandarma ekipleri hemen olay yerine gelerek tedbir aldı.

Valizin etrafı güvenlik şeridine alındı ve Emniyet Müdürlüğü’nün bomba imha uzmanı olay yerine çağırıldı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı D-100 Karayolu’nda bomba imha ekibi üzerine giydiği özel elbise ile dikkatlice valizin yanına yanaştı.

Bu esnada Jandarma ekipleri yolu Ankara İstikametine trafiğe kapatarak önlem aldı. Bomba imha uzmanının Valizi incelemesinin ardından bomba düzeneği olmadığı anlaşıldı. Dikkatlice açılan valizden kadın çamaşırları ve kitap çıktı. Jandarma bavulu incelemek üzere el koyarken bir süreliğine kapanan yol ise kontrollü bir şekilde yeniden trafiğe açıldı.