BIST 9.121
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,48
GÜNCEL

Oteldeki Türk gecesinde feci ölüm!

Eşi ile birlikte Antalya'da tatil yapan 51 yaşındaki Hilmi Turan, halay çekerken fenalaşıp yere yığıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Turan yaşamını yitirdi. Bu sırada cep telefonuyla çekim yapan Gülay Turan, eşinin ölüm anını kaydetti.

Antalya'ya eşi ile birlikte tatile giden röntgen uzmanı Hilmi Turan (51), otelde katıldığı Türk Gecesi'nde Şeyh Şamil Oyunu oynarken beton zemine düşerek yaşamını yitirdi.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Devlet Hastanesi Radyoloji Teknikeri bir çocuk babası Hilmi Turan eşi Gülay ile birlikte yıllık iznini geçirmek için Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan bir otele yerleşti. Tatilin son gününde Turan, otelin havuz başındaki Türk Gecesi etkinliğine katıldı. Sabah gazetesinin haberine göre; Halay çektikten sonra 'Şeyh Şamil oyunu' oynamaya başlayan Turan ortada hızla dönerek oynadığı sırada aniden dengesini kaybederek yere düştü. Turan, düşme sırasında başını havuz kenarındaki sert zemine çarptı ve kanlar içinde yere yığıldı. Turan'a otel doktoru müdahale etti. Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Turan kurtarılamadı. Ön otopside Turan'ın beyin kanaması sonucu öldüğü belirlendi.

BABASININ SON GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLERKEN YIKILDI

Türk gecesinde halay çekerken hayatını kaybeden Hilmi Turan'ın kızı Eylül ise babasının son anlarını gösteren videoyu izlerken gözyaşlarına boğuldu.

Sitene Ekle
Etiketler