BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.505,90
HABER /  DÜNYA

Otel önünde saatlerce Başbakan Erdoğan’ı beklediler

Kosova programını sonlandırarak istirahat etmek üzere Priştine’de kaldığı otele dönen Başbakan Erdoğan, otel önünde kendisini bekleyen kalab...

Abone ol

Kosova programını sonlandırarak istirahat etmek üzere Priştine’de kaldığı otele dönen Başbakan Erdoğan, otel önünde kendisini bekleyen kalabalığın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Prizren’den Priştine’ye geçen Başbakan Erdoğan, Kosova Meclis Başkanı Yakup Krasniqi ile gerçekleştirdiği görüşmesinin ardından kaldığı otel önünde çok sayıda Priştineli tarafından karşılandı. Başbakan Erdoğan’ı görmek ve selamlamak için otel önünü dolduran vatandaşlar, Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu.
Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başbakan Erdoğan, gördüğü kalabalık karşısında memnuniyetini gizlemeyerek, kendisini karşılamaya gelenlere, bir olun birlik olun mesajı verdi. Çocuklara ayrı ilgi gösteren Erdoğan kucağına küçük bir çocuğu alarak sevdi. Başbakan Erdoğan’a bir bayan tarafından çeyizinden getirdiği el işi yün halı hediye edildi. Erdoğan, karşılamaya gelen vatandaşlara sevgisini ifade ederek otele girdi.
Kaldığı otelden yaklaşık 2 saat sonra ayrılan Başbakan Erdoğan Türkiye’ye dönmek üzere TSİ 23.00’te havaalanına hareket etti.