BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.410,70
HABER /  GÜNCEL

Osman Tanburacı kimdir nereli neden saldırıya uğradı?

Osman Tanburacı kimdir aslen nereli kaç yaşında? Osman Tanburacı bugün trafikte saldırıya uğradı. Peki Osman Tanburacı'ya neden saldırdılar?

Abone ol

Spor yazar Osman Tanburacı İstanbul'da saldırıya uğradı. Galatasaray Divan Kurulu üyesi olan Osman Tanburacı gündeme oturdu. Osman Tanburacı özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Gazeteci, yazarOsman Tanburacı 1947 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe Spor Kulübü kurucularından ve ilk sporcularından Tanburacı Osman Pehlivan'ın torunudur. Galatasaray Lisesi eğitiminden sonra 1969 senesinde Hürriyet Gazetesi'nde gazeteciliğe başladı. Daha sonra sırasıyla Tercüman ve Sabah Gazetelerinde görev yaptı. Son senelerde Posta, Radikal ve Fanatik'te yazılarını okuduğumuz, ve muhtelif TV kanallarında futbol sohbetleri yapan Osman Tanburacı, İstanbulspor ve Yeşildirek'te profesyonel olarak futbol oynadı. 

Osman Tanburacı ve kendisinden 30 yaş küçük balerin eşi Jülide Tanburacı'dan 2010 yılında boşanmıştı.

GALATASARAY DİVAN KURULU ÜYESİ

Galatasaray Spor Kulübü üyesi de olan Tanburacı'nın trafikteki bir tartışma nedeniyle saldırıya uğradı belirtiliyor. 

AÇIKLAMA YAPTI

Osman Tanburacı olay sonrası şu açıklamayı yaptı: Söylenecek çok bir şey yok aslında. İşin takibi için Karakola da gittim. Yarı yaşında olan bir adam, 70 yaşındaki bir adama saldırıyorsa bitmişiz biz. Başka ne denilebilir ki... Ben kolay kolay bir şeyin peşini bırakmam. Elimden gelen ne varsa yapacağım. Olayı bu ve bunun gibi trafik magandalarının yanına bırakmayacağım.