BIST 8.734
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.235,03
HABER /  POLİTİKA

Osman Pamukoğlu'ndan PKK kehaneti

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'ndan teröristbaşı Öcalan'ın mektubuna sert tepki.

Abone ol

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı, Osman Pamukoğlu’ndan, Diyarbakır’da teröristbaşı Öcalan’ın mektubunun okunmasına, sürece ve hükümete sert tepki.

APTALCA POLİTİKALARLA…

Teröristbaşı Öcalan’ın mektubunun okunmasının ardından bir açıklama yapan Pamukoğlu, “1923’den beri Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak için uğraşan yıkıcılarla bölücüler bugün nışadır sürmüşçesine koşturuyorlar” ifadelerine yer vererek “Aptalca politikalarla eşkıyayı galip ve muzaffer hale getirip, devleti onların siyasi hedeflerini gerçekleştirecek seviyeye getirdiniz.” dedi.

MEDYA PATRONLARINA SERT ELEŞTİRİ

“Ortaçağ’dan kalma kafalar ile Kürt şovenler et ve tırnak oldular.” diyen Pamukoğlu, medya patronlarına da sert bir dille yüklenerek, “Televizyon kanalları ve gazetelerin sermayedar patronları, hükümetin birer köle ve kulu olmaktan, ne utanma ne de arlanma bile duymuyorlar. Bu zevatın yüzüne tükürseniz, bin kere şükretmeye hazırlar. Ekranlar ve gazete köşeleri şarlatan ve işbirlikçilerden geçilmiyor. Bu herifler Müslüman mahallesinde salyangoz satmakla görevlendirilmiş, paralı işbirlikçilerdir.” dedi.

Diyarbakır’daki Nevruz kutlamalarında tek bir Türk Bayrağı olmadığına dikkat çeken Pamukoğlu, süreçle ilgili tahminlerde de bulundu.

Pamukoğlu’nun açıklamaları şöyle:

Komitacı başının çağrısına bağlanmış koskoca devlet ve Türk milleti, öyle mi? Eylemler duracak ve Türkiye’yi terk edeceklermiş!” Aman ne büyük iş!. Nerede toplanacaklar? Güney’de. Sonra ne olacak?

PKK’NIN SALDIRILARA BAŞLAMASI EN FAZLA BİR AYI ALIR

Tüm silahlı gücü bu bölgeye yığarak siyasi taleplerini daha ısrarlı ve cüretkarca yapacaklar. Yapıldı yapıldı, yapılmadı daha hırslı ve azimkar bir şekilde yeniden saldırıya geçecekler.

PKK kollarının bizim topraklara yeniden girerek saldırılara başlaması en fazla bir ayı alır. İşte, bu kadar basit.. Nevruz kutlamalarındaki komitacı başının posterleri ve dalgalandırdıkları bayraklar ile “Kürtlere statü, Öcalan’a özgürlük” lafları ise, yıllardır devam eden yalan, dolan ve sahtekarca söylemlerle Türk Milletini ahmak yerine koyma üzerine bir kez daha sünger çekiyor.

DEMEK BİZ OTUZ YILDIR SAVAŞIYORMUŞUZ

Barış gelecekmiş! Demek biz otuz yıldır savaşıyormuşuz… Neden bunu son dört ayda dilinize pelesenk ettiniz, Türk Milletinin düşmanları? Aptalca politikalarla eşkıyayı galip ve muzaffer hale getirip, devleti onların siyasi hedeflerini gerçekleştirecek seviyeye getirdiniz.. Fakat, yenilenler kimse, sonunda savaş suçlusu olarak yargılanır. O zaman soru açık: “Yenilmemize kimler sebep olacak suçları işledi?” Savaş ve barış diye yırtınanlar, aymaz bir şekilde, başınızı kerpetenin açık ağzına sokuyorsunuz. Hem de aymazca söylem ve eylemlerle..

SÜREÇ BURNUNUZUN SÜRTÜLMESİYLE BİTECEK

Hedefleri Lozan antlaşması ve Anayasanın temel üç maddesidir. “Süreçmiş!” süreç sizin burnunuzun sürtülmesiyle bitecek. Bütün dünyada bunu görecek.Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığını kimse yıkamaz, tarih boyunca bir halt olamamışlar da bölemez..

Siyasete aciz, tefessüh etmiş istihbarat ve beceriksizce mücadele örgütlenmesinin sonucu, işte böyle boyun bükmeye sebep olur..

Mevcut düzen partilerine sarılarak işin kökü saçağı ile sökülüp atılacağını sanan yurttaşlara ise söylenecek tek söz var: “Uyanın babaya geldik; başlarınızı kan uykusundan kaldırın. Geç kalmak kötüye işarettir. Aksi halde, yazık, çok yazık olacak."